Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
 No1 επιλογή για ιδιοκτήτες Mercedes

No1 επιλογή για ιδιοκτήτες Mercedes

23/6/2021

Αν το αυτοκίνητό σου έχει σήμα το αστέρι τότε του αξίζει ολοκληρωμένη φροντίδα σε προϊόντα και υπηρεσίες. Για ανταλλακτικά service και επισκευές Mercedes, η Καραμουσαδάκης Service αποτελεί μονόδρομο στις επιλογές σου.

Η εταιρεία Service Καραμουσαδάκης λειτουργεί από το 1977 στην οδό Π. Ράλλη 455 και διαθέτει εμπειρία και άρτιες τεχνικές γνώσεις στην συντήρηση και επισκευή αυτοκινήτων της  Mercedes. Με πρώτη προτεραιότητα την αξιόπιστη και ποιοτική δουλειά, φροντίζουν πάντα για την ικανοποίηση και του πιο απαιτητικού πελάτη, με την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση αλλά και πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Κοινοποίησέ το »


Οι τεχνικοί της εταιρίας εξειδικεύονται εδώ και αρκετά χρόνια στην συντήρηση και επισκευή αυτοκινήτων Mercedes, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αναλαμβάνοντας οποιαδήποτε εργασία τους ανατεθεί.

Ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας, οι αστείρευτες τεχνικές γνώσεις αλλά και η τεράστια πείρα στα αυτοκίνητα Mercedes, είναι το καλύτερο εχέγγυο για να τους επιλέξεις και να ξενοιάσεις μια και καλή από το άγχος επιλογής σωστού συνεργείου συντήρησης. Η ολοκληρωμένη φροντίδα που χρειάζεται το αυτοκίνητό σας, είναι πλέον γεγονός!

Πιο αναλυτικά, η Service Καραμουσαδάκης  αναλαμβάνει τις ακόλουθες υπηρεσίες με επαγγελματισμό και συνέπεια:
Επισκευές συντήρησης
Ηλεκτρολογικό έλεγχο
Εργασίες φανοποιείου

Παράλληλα, στην Service Καραμουσαδάκης μπορείτε να βρείτε κάθε είδους ανταλλακτικό. Περιηγηθείτε στο eshop της εταιρίας και αγοράστε επώνυμα και εξαιρετικής ποιότητας ανταλλακτικά στις καλύτερες τιμές της αγοράς, από καταξιωμένους και επώνυμους κατασκευαστές. Με την γρήγορα και δωρεάν παράδοση, παραλαμβάνετε τα ανταλλακτικά κατευθείαν στο σπίτι σας. 
 
Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση: Π. Ράλλη 455, Νίκαια
Τηλέφωνο: 210  49 30 765
email: [email protected]
site: http://www.karamousadakis.gr/
eshop: http://www.smartparts.gr/
Facebook: Service Καραμουσαδάκης 
 
 
 

Κοινοποίησέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις