Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ζήσε την εμπειρία της υγραεριοκίνησης

29/1/2019

Τα συστήματα υγραερίου πλέον στο αυτοκίνητο είναι πολύ διαδομένα. Η αναζήτηση σωστού και έμπειρου εγκαταστάτη όμως, αποτελεί ακόμα μια αγχωτική απόφαση.

Τα 17 χρόνια εμπειρίας στις εγκαταστάσεις συστημάτων υγραερίου της Autotronic Hellas, σίγουρα είναι μια τρανή απόδειξη της τεχνογνωσίας που κατέχουν σε αυτές τις μετατροπές. Η εταιρία συστήθηκε στο Ελληνικό κοινό το 2002 με σκοπό να προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πελάτες της, και πολύ γρήγορα κατάφεραν να φτάσουν στην κορυφή.

Οι εξειδικευμένοι μηχανικοί της εταιρίας αναλαμβάνουν να φροντίσουν ώστε το ταξίδι στον κόσμο του υγραερίου να είναι μια ευχάριστη εμπειρία αξιοπιστίας! Ένα από τα σημαντικότερα ατού της εταιρίας Autotronic Hellas, είναι πως είναι από τις ελάχιστες εταιρίες που προσφέρουν εφ΄όρου ζωής εγγύηση ώστε να εγγυηθεί, την εύρυθμη λειτουργία του κινητήρα σας, για πάντα.
Παράλληλα προσφέρουν στους πελάτες τους ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πακέτα της αγοράς, καθώς οι τιμές τους ξεκινούν από 450 ευρώ (MELANDRI FORCE - FULL INJECTION) και καταλήγουν στα 740 ευρώ (MELANDRI FORCE - DIRECT INJECTION) και με πρόγραμμα χρηματοδότησης.

Τα συστήματα υγραεριοκίνησης Ιταλικής κατασκευής της Autronic S.R.L , είναι ίσως τα κορυφαία που κυκλοφορούν στην παγκόσμια αγορά. Η Autronic S.R.L κατασκευάζει συστήματα υγραεριοκίνησης από το 1998, εδραίωσε την θέση της στο τομέα των μετατροπών ως κατασκευαστής συστημάτων gpl και μεθανίου , χάρη στο σύστημα της αλληλουχίας έγχυσης με την επωνυμία EVO.
Εκτός από την εγκατάσταση των συστημάτων, η εταιρία Autotronic Hellas συντηρεί όλα τα συστήματα υγραεριοκίνησης οποιασδήποτε εταιρίας, και πραγματοποιεί ελέγχους καλής λειτουργίας του κινητήρα στο αυτοκίνητο, ώστε να αποφευχθούν ανεπιθύμητες δυσλειτουργίες.   

Στοιχειά επικοινωνίας:
Επωνυμία: Auto Gas Autronic Hellas
Διεύθυνση: Λεωφόρος Βουλιαγμένης 506 & Δεληγιάννη 2, ¶λιμος (Συνεργείο),
Αλεξιουπόλεως 9, Αργυρούπολη (Αντιπροσωπεία)
Τηλ: 210 9916566 - 210 9920118
Site: www.autronichellas.gr
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις