Ανταλλακτικά αυτοκινήτων στην Αργυρούπολη - Κατσίπης

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων στην Αργυρούπολη - Κατσίπης

Διαβάστηκε από 7314 αναγνώστες - 23/11/2021

Η εταιρία AKatsipis δραστηριοποιείται και πρωταγωνιστεί στην εισαγωγή και διάθεση ανταλλακτικών αυτοκινήτων κάθε τύπου. Η 28 ετών πορεία της, λέει πολλά

Η Κατσίπης ανταλλακτικά δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και διάθεση ανταλλακτικών αυτοκινήτων κάθε τύπου ενώ βρίσκεται στο χώρο εδώ και 28 έτη. Στο κατάστημά της, οι πελάτες μπορούν να βρουν πλήρεις σειρές μεταχειρισμένων ανταλλακτικών άριστης ποιότητας, που εισάγει η εταιρεία από επιλεγμένους συνεργάτες στη Γαλλία.

Κοινοποίησέ το »


Οι εγκαταστάσεις περιέχουν περισσότερα από 10.000 ανταλλακτικά, μηχανικά μέρη, είδη φανοποιίας, ηλεκτρικά σετ μετατροπών, και πολλά άλλα, για κάθε τύπο και μάρκα αυτοκινήτου. 

Προγραμματίζονται και πραγματοποιούνται καινούριες παραλαβές νέων ανταλλακτικών κάθε μήνα, καθώς και πώληση τόσο χονδρική όσο και λιανική. Μπορεί να απαντηθεί κάθε απαίτηση πελάτη.

Με την οργάνωση και την πείρα του άρτια εκπαιδευμένου προσωπικού, η εταιρεία είναι σε θέση να προσφέρει άψογη και γρήγορη εξυπηρέτηση, με εγγυημένο αποτέλεσμα και πάνω απ όλα τις χαμηλότερες δυνατές τιμές της αγοράς!

Οι πολυάριθμοι πιστοί πελάτες της που εξυπηρετούνται μέχρι σήμερα είναι η καλύτερη απόδειξη για όσα υπόσχεται και παρέχει στους ενδιαφερόμενους.

Προϊόντα φανοποιίας, ηλεκτρικά και μηχανικά είναι διαθέσιμα για όλους όσους αναζητούν φτηνά αλλά και ποιοτικά άριστα μεταχειρισμένα ανταλλακτικά.
Εμπιστευτείτε την εταιρία AKatsipis και δε θα χρειαστεί να ξανανησυχήσετε για ανταλλακτικά.

Διέυθυνση: Λεωφόρος Βουλιαγμένης 58, Αργυρούπολη 
Τηλ: 2109922679
websitehttps://www.akatsipis.gr/
 

Κοινοποίησέ το »