Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Με εξειδίκευση στα Κορεάτικα ανταλλακτικά

4/2/2021

Η εταιρεία Κορεατική βρίσκεται στον χώρο των ανταλλακτικών, των επισκευών και του after sales service από το 1996 με σκοπό την εισαγωγή, εξαγωγή και εμπορία γνήσιων και μεταχειρισμένων ανταλλακτικών Hyundai - Kia Motors καθώς και after market προϊόντων.

Η ΚΟΡΕΑΤΙΚΗ εμπορεύεται ανταλλακτικά αυτοκινήτων HYUNDAI - DAEWOO - KIA MOTORS. Είναι καταξιωμένη στον χώρο της κτίζοντας σημαντικό όνομα στην αγορά, δίνοντας  μεγάλη σημασία στην ποιότητα των ανταλλακτικών στοχεύοντας στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Και επειδή οι ανάγκες δεν σταματούν ποτέ, η εταιρία συνεχώς εξελίσσεται δίνοντας πάντα το κάτι παραπάνω!

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ενδεικτικά ανταλλακτικά αυτοκινήτων που διαθέτουμε.
  • Κινητήρας
  • Φρένα
  • Αναρτήσεις
  • Ηλεκτρικά
  • Φανοποιία
  • Διάφορα
 
Η εταιρεία διαθέτει τρία σημεία πώλησης, ένα στην Λ. Αθηνών, ένα στον Ταύρο και ένα στον Πειραιά με σκοπό την παροχή εύκολης πρόσβασης σε όλους του πελάτες της. Επιπρόσθετα έχει ένα μεγάλο αριθμό συνεργατών που εξασφαλίζουν την παροχή υπηρεσιών και αγαθών σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Μη διστάσετε να ζητήσετε προσφορά για το ανταλλακτικό που επιθυμείτε, καθώς το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό είναι διαθέσιμο ανά πάσα στιγμή για την καλύτερη και πιο κερδοφόρα εξυπηρέτηση σας.
 
Σκοπός της Κορεατικής είναι η απόλυτη εξυπηρέτηση του πελάτη πριν και μετά την πώληση, διατηρώντας παράλληλα μια προσωπική σχέση μαζί του με στόχο μια ποιοτική και διαρκή συνεργασία.
 
 
 
Επικοινωνία
Επωνυμία: ΕΥΡΩΚΟΡΕΑΤΙΚΗ
Διεύθυνση: Λ. Αθηνών 183 – 12242 Αιγάλεω
Τηλ: 210 5980022, 210 5980707
Email: [email protected]
Websitewww.eurokoreatiki.gr
Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινές 8πμ. με 4 μμ. Σάββατα 8πμ. με 2 μμ.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις