Αγωνιστικός χαρακτήρας με tuning καταβολές

Ημερομηνία δημοσίευσης: 19/4/2019

Αναζητάς επώνυμα αγωνιστικά ανταλλακτικά και προτάσεις βελτίωσης για το αυτοκίνητο σου? Όλες οι επώνυμες και ποιοτικές λύσεις της παγκόσμιας αγοράς βρίσκονται στα μάτια σου μπροστά, μόλις περάσεις το κατώφλι της Terras Sport.

 
   
Είναι γεγονός πως μέσα στο πανδαιμόνιο της ελεύθερης αγοράς, είναι πολύ εύκολο να χάσεις τον προσανατολισμό σου, όταν ζητάς μια αξιόπιστη λύση για την εξέλιξη και μετατροπή είτε του αγωνιστικού, είτε του συμβατικού αυτοκινήτου σου. Μια τέτοια λανθασμένη επιλογή μπορεί να παίξει και με την ασφάλεια σου, αλλά και με την τσέπη σου.

Η  εταιρία Terras Sport έρχεται να σε απαλλάξει από κάθε άγχος και να κάνει το αγαπημένο σου αυτοκίνητο, αξιόπιστο αλλά και υψηλών επιδόσεων. Διαθέτει μια τεράστια γκάμα αγωνιστικών και βελτιωτικών ειδών, από τους κορυφαίους οίκους στον κόσμο, έχοντας παράλληλα και την τεχνογνωσία για να καλύψει κάθε ανάγκη σου. Τα 16 χρόνια εμπειρίας της εταιρίας είναι το καλύτερο εχέγγυο για το απλό service του αυτοκινήτου σου, μέχρι και την τεχνική υποστήριξη αλλά και προετοιμασία του αγωνιστικού σου. Δεν είναι καθόλου τυχαίο άλλωστε πως πολλά από τα αγωνιστικά αυτοκίνητα της χώρας μας, έχουν δεχθεί τις περιποιήσεις της Terras Sport.

Αναρτήσεις, φρένα, τακάκια, αγωνιστικός ρουχισμός, αγωνιστικά/βελτιωτικά ανταλλακτικά, μπλοκέ διαφορικά, ζάντες, καθίσματα, όργανα κ.α θα σε κάνουν να ενθουσιαστείς από τις αμέτρητες επιλογές που έχεις. Η εταιρία Terras Sport θα βρίσκετε δίπλα σου ώστε να βρείτε λύσεις σε κάθε ανησυχία σου. Aλλωστε τα πολλά χρόνια παρουσίας στον χώρο και οι χιλιάδες ευχαριστημένοι πελάτες είναι η μεγαλύτερη εγγύηση για την ποιοτικές υπηρεσίες που προσφέρουν.
 
Στοιχειά επικοινωνίας:
Επωνυμία: Terras Sport
Διεύθυνση:
-Περικλέους 18, Μαρούσι -Συνεργείο αυτοκινήτων
-Πλαπούτα 137,Νέο Ηράκλειο – Φανοποιεία
-Κρέσνας 1,Λυκόβρυση -Ανταλλακτικά αυτοκινήτων και Αξεσουάρ
Τηλ: 210-6142845, 210-2850038
Site: www.terras.gr
 


Διαβαστε Ακομη

Ροη Ειδησεων