Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Για ό,τι και αν χρειαστεί το Opel σου

23/11/2017

Στη μακρόχρονη πορεία της από το 1982 που ιδρύθηκε, η εταιρεία ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΔΕΝΔΡΙΝΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε., μέχρι και σήμερα ασχολείται κατ` αποκλειστικότητα με την εμπορία γνήσιων ανταλλακτικών αυτοκινήτων OPEL.

Στη μακρόχρονη πορεία της από το 1982 που ιδρύθηκε, η εταιρεία ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΔΕΝΔΡΙΝΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε., μέχρι και σήμερα ασχολείται κατ` αποκλειστικότητα με την εμπορία γνήσιων ανταλλακτικών αυτοκινήτων OPEL.

Η αφοσίωση στη δουλειά τους αλλά και η εμπιστοσύνη των πελατών του στην εταιρεία υπήρξαν καταλυτικοί παράγοντες στη πορεία τους. Η πολυετής πείρα που διαθέτουν στο χώρο των ανταλλακτικών και οι συνεργασίες τους με εξειδικευμένους συνεργάτες του χώρου εδραίωσαν τη θέση τους στην ελληνική αγορά και τους απέδωσαν τη φήμη ενός αξιόπιστου συνεργάτη.

Οι συνεργασίες που πραγματοποιούνε με τα μεγαλύτερα εργοστάσια ανταλλακτικών αυτοκινήτων (ΑΤΕ-BOSCH-BILSTEIN-SACHS-HELLA-AUTOMEGA) τους δίνουν τη δυνατότητα να σας παρέχουν το ανταλλακτικό που χρειάζεστε άμεσα και στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Διαθέτουν μία πλήρη γκάμα ανταλλακτικών όλων των μοντέλων της Opel (είδη φανοποιείας, μηχανικά, αναλώσιμα) και είναι σε θέση να καλύψουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Εξυπηρετούνε όλη την Ελλάδα στο χώρο της χονδρικής και λιανικής αγοράς.

Επίσης συνεργάζονται με εισαγωγείς μεταχειρισμένων και  ιμιτασιόν ανταλλακτικών φανοποιείας όχι μόνο για Opel αλλά για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων σε ανταγωνιστικές τιμές.
 
Στοιχεία επικοινωνίας:
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΔΕΝΔΡΙΝΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. (ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ OPEL)
ΓΑΛΑΤΣΙ
ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΔΑΚΗ 17 - 11147
210 2925126 -
[email protected]

http://www.opeldendrinos.gr/

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις