Με κορυφαία ανταλλακτικά

Διαβάστηκε από 1090 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/7/2018

Αν είστε από τους ανθρώπους που αναζητούν τα καλύτερα ανταλλακτικά για το αυτοκίνητό τους τότε πρέπει να κάνετε σωστές επιλογές.

 
   
Ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις των πελατών της για ανταλλακτικά κορυφαίας ποιότητας η ΡΑΔΟΣ A.E. έχει κατορθώσει να συνάψει συμφωνίες με πληθώρα σπουδαίων ευρωπαϊκών οίκων κατασκευής ανταλλακτικών αυτοκινήτων καταφέρνοντας να καθιερωθεί και να καταξιωθεί ως μία από τις πιο σύγχρονες και ενήμερες εταιρίες στον τομέα των ανταλλακτικών. 

Μία εκ των σπουδαιότερων επιτυχιών της, η συμπλήρωση ενός χρόνου αποκλειστικής αντιπροσωπευσης της ΚΑΜΟΚΑ στην Ελλάδα, μιας συνεργασίας με το πολωνικό εργοστάσιο που είχε ξεκινήσει αρχικά το 2012. Το διάστημα αυτό φάνηκε αρκετό ώστε έμποροι και καταναλωτές να ταυτίσουν τα προϊόντα ΚΑΜΟΚΑ με την αξιοπιστία και την προσιτή τιμή. Βρισκόμαστε πλεόν στο σημείο οπου το brandname της ΚΑΜΟΚΑ αποτελεί όπλο για το συνεργείο καθώς είναι πλήρως αποδεκτό απο τον τελικό καταναλωτή. Τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων  ΚΑΜΟΚΑ είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με υψηλές προδιαγραφές και με ευρωπαϊκά πρότυπα, που εξασφαλίζουν υψηλή αντοχή, ασφάλεια και αξιοπιστία.Η ΡΑΔΟΣ A.E. αποτελέι μια οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον χώρο των ανταλλακτικών αυτοκινήτου στη Θεσσαλονίκη από το 1967. Από τότε μέχρι σήμερα στηριζόμενη στην ειλικρινή και ξεκάθαρη σχέση με τους πελάτες της αφενός και αφετέρου με τους συνεργάτες της, κατόρθωσε να καθιερωθεί στον χώρο των ανταλλακτικών αυτοκινήτου OPEL. διαθέτει πλήρη γκάμα ΓΝΗΣΙΩΝ, ΟΕΜ ΚΑΙ AFTERMARKET ανταλλακτικών για όλα τα μοντέλα OPEL καθώς και αναλώσιμα ανταλλακτικά για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων.

Στο B2B δικτυακό κατάστημα www.radosparts.gr μπορείτε, κάνοντας εγγραφή, να ενημερωθείτε για το πλήθος των ανταλλακτικών που προσφέρει , γνησίων και μη, καθώς και για τις τρέχουσες προσφορές και ειδικές τιμές σε διάφορες κατηγορίες προϊόντων.  Το www.radosparts.gr είναι βασισμένο στη βάση δεδομένων του TecDoc εξασφαλίζοντας έτσι τον βέλτιστο τρόπο για την αναζήτηση οποιουδήποτε ανταλλακτικού.

Βασιζόμενοι σε ένα μεγάλο αριθμό ικανοποιημένων πελατών αλλά και σε ένα αξιόλογο δίκτυο συνεργατών σε ολόκληρη την Ευρώπη, στη ΡΑΔΟΣ A.E. είναι πεπεισμένοι ότι μπορούν να ανταποκριθούν  άμεσα, με συνέπεια και αξιοπιστία στις προσδοκίες και στις ανάγκες ακόμα και των πιο απαιτητικών πελατών.
 

 ΡΑΔΟΣ A.E. - RADOS S.A.
sales@rados.gr

Χρίστου Πίψου 2 / τ.κ. 54627
Θεσσαλονίκη 
Τηλ: 2310 548048
Fax: 2310 543333

&
Α. ΡΑΔΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ - A. RADOU & co EE 
Καραολή & Δημητρίου 3 / τ.κ. 54630
Θεσσαλονίκη
Τηλ: 2310 515328
Fax: 2310 517040

Ψάχνεις για Service;
 
   

Σχετικες Ειδησεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣ