Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

BILSTEIN EVO: Η νέα σειρά coilover για τέλεια εμπειρία οδήγησης

1/8/2020

Η νέα σειρά BILSTEIN EVO Performance Line για το 2020 περιλαμβάνει μια ολοκαίνουργια γενιά coilover αναρτήσεων που διαθέτουν ακαταμάχητο σχεδιασμό και προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερες επιδόσεις και μέγιστη ανθεκτικότητα.

Τρία ολοκαίνουργια συστήματα ανάρτησης με σπείρωμα θα συμπληρώσουν την υπάρχουσα σειρά BILSTEIN. Πρόκεται για τα BILSTEIN EVO S, EVO SE και EVO R. Κατά τη διάρκεια της εξέλιξης της σειράς BILSTEIN EVO Performance Line, οι μηχανικοί και σχεδιαστές της εταιρείας εστίασαν ιδιαίτερα στις ασυμβίβαστες επιδόσεις, τη μέγιστη ανθεκτικότητα αλλά και την εξαιρετική εμφάνιση.


 
Οι coilover αναρτήσεις έχουν ένα μοντέρνο γκρι ματ χρώμα και διαφέρουν από τις άλλες αναρτήσεις του ίδιο τύπου. Οι αληθινοί λάτρεις της οδήγησης  μπορούν να τις θαυμάσουν και σαν κοσμήματα.
 
Πέρα από την ομορφιά, εκείνο που προέχει είναι να ανταποκρίνεται στο δρόμο ή στην πίστα. Με την επιπλέον εξέλιξη και το μονό πιατέλο ελατηρίου, η BILSTEIN δεν πέτυχε μόνο τη μέγιστη μείωση μέχρι 70 χιλιοστά και την περαιτέρω εξοικονόμηση βάρους αλλά και ακόμα καλύτερο χειρισμό. Μια εξαιρετικά ανθεκτική κατασκευή σε συνδυασμό με μια νέα επίστρωση εγγυάται μέγιστη ανθεκτικότητα.
 
Καθώς οι λάτρεις της βελτίωσης, οι οδηγοί trackday και οι οδηγοί αγώνων έχουν διαφορετικές απαιτήσεις, η εταιρεία βελτίωσε όλες τις coilover αναρτήσεις EVO Performance κατά τη διάρκεια δοκιμών σε διαφορετικές συνθήκες και απαιτήσεις: Τρεις νέες, απόλυτα βελτιωμένες coilover αναρτήσεις για κάθε εφαρμογή που εξυπηρετούν όλες τις απαιτήσεις: 
 
EVO S

Με την ανάρτηση δρόμου BILSTEIN EVO S δεν φαίνεστε μόνο ωραίοι, αλλά καλά εξοπλισμένοι και ευκίνητοι στο δρόμο. Επιπλέον, εξασφαλίζει μεγαλύτερη ασφάλεια σε υψηλότερες ταχύτητες στις στροφές και σταθερή πρόσφυση.
 

EVO SE


Το όχημά σας έχει προεγκατεστημένη ηλεκτρονική ανάρτηση από το εργοστάσιο και θέλετε να διατηρήσετε αυτές τις λειτουργίες; Κανένα πρόβλημα. Η ανάρτηση BILSTEIN EVO SE συνδέεται 1 προς 1 με το ηλεκτρονικό σύστημα ανάρτησης του οχήματός σας και μπορεί να εγκατασταθεί χρησιμοποιώντας τη διαδικασία plug-and-play. Όπως και το EVO S, το EVO SE επιτρέπει επίσης υψηλότερες ταχύτητες στις στροφές και σταθερή πρόσφυση.
 
 
 EVO R

Οι αγωνιστικές αναρτήσεις BILSTEIN EVO R είναι κατάλληλες για τις δύσκολες συνθήκες των αγώνων! Με το σύστημα ρύθμισης Pro-Click-Adjustment 10x10 μπορείτε να ρυθμίσετε ξεχωριστά τα στάδια συμπίεσης και επαναφοράς και έτσι να έχετε έναν αποσβεστήρα με 100 δυνατότητες ρύθμισης. Μπορείτε να κάνετε τη ρύθμιση με τους δύο ρυθμιστικούς τροχούς αλουμινίου με 10 ευδιάκριτα κλικ ακόμα και όταν είναι εγκατεστημένο χωρίς να χρειαστεί να σηκώσετε το όχημα. Το BILSTEIN EVO R προσφέρει υψηλότερες ταχύτητες στροφών και καλύτερη πρόσφυση.
 

 Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ στο www.bilstein.gr
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις