Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Αμορτισέρ ΟΡ: Ποιότητα, άνεση και ασφάλεια

Διαβάστηκε από 5784 αναγνώστες - 10/9/2019

Δες εδώ πώς τα αμορτισέρ της OP διασφαλίζουν την άνετη και ασφαλή μετακίνηση σε ένα πακέτο που προσφέρει υψηλή ποιότητα και αποτελεσματικότητα σε όλες τις συνθήκες.

Η Ιταλική OP γνωρίζει πολύ καλά τη σημασία των αμορτισέρ και με γνώμονα την ασφάλεια και την άνεση του αναβάτη προσφέρει υψηλής ποιότητας  προϊόντα σχεδιασμένα να βελτιώσουν τη συμπεριφορά του αυτοκινήτου σας και να προσφέρουν μια αξέχαστη οδηγική εμπειρία. Ας δούμε αναλυτικά πώς τα καταφέρνουν.

Διπλοί σωλήνες: Μέγιστη προστασία
Το κυλινδρικό σώμα του αμορτισέρ αποτελείται από δυο ομοαξονικούς σωλήνες φτιαγμένους από FE360B με προστατευτική επίστρωση. Ατσάλι που επεξεργάζεται σε μηχανήματα ακριβείας (CNC) με εξαιρετικές αντοχές στην φθορά και την καταπόνηση.

Κορμός και έμβολο: Υλικό και αντοχή
Ο κορμός από ατσάλι τύπου C45 ή C35 με επίστρωση χρωμίου κατασκευάζεται με τεχνικές υψηλής τεχνολογίας, ώστε να αποκτήσει μια λεία και κυλινδρική επιφάνεια με αποκλίσεις κάτω των  0,05mm και 0,005mm αντίστοιχα. Το ατσάλινο έμβολο διαθέτει μια επίστρωση από Teflon που μειώνει τις τριβές, ώστε αυτό να λειτουργεί καλύτερα και  να φθείρεται λιγότερο.



Βαλβίδες ελέγχου: Ασφάλεια και σταθερότητα στο δρόμο
Βαλβίδες διπλού ελέγχου ρυθμισμένες μέχρι το 1/100 mm, επιτρέπουν τον καλύτερο έλεγχο της δύναμης απόσβεσης, παρατείνοντας την συμπίεση και εκτόνωση του εμβόλου.

Αέριο αζώτου: Καλύτερες επιδόσεις σε όλες τις συνθήκες
Η χρήση αζώτου υπό πίεση βοηθά στο να μη σχηματίζονται θύλακες κενού στη διαδρομή του εμβόλου, βελτιώνοντας την ικανότητα απόσβεσης.



Τσιμούχες στεγανοποίησης λαδιού
Οι Ιαπωνικές τσιμούχες (NOK), με ηγετική θέση στην αγορά, είναι κατασκευασμένες από συνθετικό ελαστικό νιτριλίου (NBR) που τους προσδίδει μεγάλη ανοχή στη φθορά. Το διπλό χείλος στεγανοποίησης που διαθέτουν  προστατεύει από διαρροές λαδιού για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, επεκτείνοντας τη διάρκεια ζωής του αμορτισέρ.

Λιπαντικό SV3: Ιδανικό για κάθε θερμοκρασία
Το SV3 είναι λιπαντικό με συνθετική βάση και χαμηλό σημείο διάσπασης. Κρατά τις επιφάνειες διαχωρισμένες σε όλες τις θερμοκρασίες (ακόμα και στους -40° C). Η χρήση λιπαντικού χαμηλού ιξώδους  (3.5 mm2 / s) συμβάλει στην απρόσκοπτη λειτουργία όλων των εξαρτημάτων που έρχονται σε επαφή με αυτό.



Δοκιμασμένα κι εγγυημένα
Κάθε αμορτισέρ που παράγεται, δοκιμάζεται σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές (JSAE - JASO C602) Ιαπωνίας. Επιπρόσθετα το εργαστήριο μας, με εξειδικευμένα όργανα μέτρησης ελέγχει το  προϊόν πριν την πώληση.

Ενισχυμένη συσκευασία
Συσκευασμένα ανά τεμάχιο σε πλαστική διαφάνεια και ενισχυμένο χάρτινο κιβώτιο. Παρέχονται επίσης εσωτερικές χάρτινες βάσεις στήριξης για αυξημένη προστασία του αμορτισέρ κατά την μεταφορά. Σε κάθε συσκευασία περιλαμβάνονται οδηγίες τοποθέτησης.

Επικοινωνία:
Επωνυμία: Δ. Κάκνος Α.Ε
Διέυθυνση: Κασομούλη 87 Αθήνα
Τηλ: 210 9271002
Website: www.opelkaknos.gr

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις