Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Οι ειδικοί στην επισκευή αερανάρτησης

Διαβάστηκε από 8273 αναγνώστες - 16/8/2020

Οι δυνατότητες που προσφέρει η τεχνολογία των πνευματικών αναρτήσεων είναι πολύ εντυπωσιακές. Η εταιρία Engine Service - SA Georgoulis ανακατασκευάζει όλων των ειδών τις αεραναρτήσεις προσφέροντας εφάμιλλο αποτέλεσμα με την εργοστασιακή λύση και σε πολύ ανταγωνιστική τιμή.

Πέρα των συμβατικών ελικοειδών ελατηρίων, υφίστανται και τα πνευματικά που αποτελούν την λεγόμενη αερανάρτηση. Εδώ το ρόλο του ελατηρίου παίζουν αεροθάλαμοι οι οποίοι δέχονται αέρα υπό πίεση μέσω ενός συμπιεστή που υπάρχει στο αυτοκίνητο. Ανάλογα με την πίεση που υπάρχει μέσα στον αεροθάλαμο, ρυθμίζεται η απόσβεση του οχήματος αλλά και το ύψος του. Αυτού του τύπου τα ελατήρια προσφέρουν ανώτερα οδικά χαρακτηριστικά, αλλά αυξάνουν σημαντικά και το κόστος λόγω των απαιτούμενων περιφερειακών συστημάτων.
 
Με την πάροδο των ετών, τα συστήματα υφίσταται φθορές και η αντικατάσταση τους καθίσταται αναγκαία. Για τον λόγο αυτό η εταιρία Engine Service - SA Georgoulis ανακατασκευάζει όλων των ειδών αεραναρτήσεις επιβατικών αυτοκινήτων παρέχοντας πολλές υπηρεσίες. Για την επίλυση αποριών και τεχνικών ζητημάτων παρέχει άμεση τεχνική πληροφόρηση και επικοινωνία του ενδιαφερόμενου με τον τεχνικό υπεύθυνο της επιχείρησης. Επίσης πραγματοποιείται έλεγχος πριν και μετά την τοποθέτηση για την επαλήθευση της βλάβης και την επιτυχή αποκατάστασή της. Επιπλέον παρέχονται ενισχυμένες αεραναρτήσεις για αντοχή σε μεγαλύτερα φορτία για συγκεκριμένα οχήματα. Τέλος για την ανακατασκευή της εκάστωτε αερανάρτησης δίνεται γραπτή εγγύηση ενός έτους.
 
Γιατί προτείνεται όμως η ανακατασκευή της γνήσιας αερανάρτησης; 

Στην ανακατασκευή γίνεται επανάχρηση του μεγαλύτερου ποσοστού της αερανάρτησης αφού αντικαθίστανται μόνο τα φθαρμένα εξαρτήματα με καινούρια. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την απόλυτη εφαρμογή της αερανάρτησης στο αυτοκίνητο και την άψογη λειτουργία της. Έτσι η ανακατασκευασμένη αερανάρτηση καθίσταται εφάμιλλη της εργοστασιακής και σε αρκετά χαμηλότερη τιμή.

Engine Service - SA Georgoulis: Οι ειδικοί στις αναρτήσεις
Λεωφ. Ηρακλείου 100, Αθήνα, ΤΚ:11142
Τηλ.: 210 5693205
engineservice.gr 
subaru-forester-shock-absorber.com 
Facebook Page

[email protected]
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις