Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Επισκεύασε την ανάρτηση σου οικονομικά και αξιόπιστα

24/8/2020

Ο ρόλος της ανάρτησης στην οδική συμπεριφορά του αυτοκινήτου είναι πολύ σημαντικός. Γιατί να την αντικαταστήσεις αφού η Engine Service - SA Georgoulis μπορεί να στην επισκευάσει εύκολα και να την προσαρμόσει σύμφωνα με τις δικές σου οδηγικές ανάγκες, σε προσιτή τιμή και με ένα χρόνο γραπτή εγγύηση;

Ποιος είναι ο ρόλος τους
  • Τα αμορτισέρ ανήκουν στα λεγόμενα και «ελαστικά στοιχεία» της ανάρτησης, αφού έχουν την ιδιότητα να συμπιέζονται και να επανέρχονται στην αρχική τους κατάσταση. Όταν ο τροχός συναντήσει ένα εμπόδιο, το ελατήριο που περιβάλλει συνήθως το αμορτισέρ, συμπιέζεται γρήγορα. Το αμορτισέρ φροντίζει ουσιαστικά ώστε η ταλάντωση του ελατηρίου να παραμείνει ελεγχόμενη, προκειμένου να μην παρουσιαστούν ανεπιθύμητα φαινόμενα συμπεριφοράς του αμαξώματος. 
  • Ο δεύτερος αλλά εξίσου σημαντικός ρόλος του αμορτισέρ είναι η παρεχόμενη προς τους επιβάτες άνεση. Σε συνεργασία με το ελατήριο (κάποιες φορές δεν υπάρχει ελατήριο μαζί), απορροφά την ενέργεια που παράγεται από την επαφή με τις ανωμαλίες του οδοστρώματος και μεταφέρει στο πλαίσιο και στην καμπίνα των επιβατών μικρότερο ποσοστό κραδασμών. 
  • Σημαντική συμβολή έχουν τα αμορτισέρ, ακόμη και στη διαδικασία της πέδησης. Η σωστή λειτουργία τους και η αρμονική συνεργασία με τα ελατήρια βελτιώνουν την κατανομή του βάρους και την απόσταση φρεναρίσματος. 
Γίνεται λοιπόν εύκολα αντιληπτός ο σημαντικός ρόλος που διαδραματίζουν οι αναρτήσεις στην άνεση και την ασφάλεια του αυτοκινήτου μας. Και αν για κάποιους υπάρχουν δεύτερες σκέψεις λόγω υψηλής τιμής όταν έρθει η ώρα να τις αντικαταστήσουν, η Engine Service - SA Georgoulis έχει τη λύση.
 
Επισκευή και όχι αντικατάσταση!!!
Με ειδίκευση από το 1994, η Engine Service - SA Georgoulis κατάφερε η επισκευή του αμορτισέρ να δίνει τη δυνατότητα να έχουμε μία ανάρτηση σύμφωνα με το δικό μας τρόπο χρήσης του αυτοκινήτου και όχι σύμφωνα με μία κοινά αποδεκτή ρύθμιση. Μπορούμε δηλαδή να καλύψουμε 100% τις ανάγκες μας ( αγωνιστική, σπόρ, ή νορμάλ χρήση ).

Τα αμορτισέρ κατά κανόνα χαλάνε γιατί το λάδι έχει ημερομηνία λήξης, 4 χρόνια από την ημερομηνία κατασκευής. Η Engine Service - SA Georgoulis για να αποφύγει κάτι τέτοιο χρησιμοποιεί ειδικό λάδι αναρτήσεων το οποίο δεν έχει ημερομηνία λήξης. Η επιλογή αυτή προσφέρει μία ανάρτηση με πολύ μεγάλο όριο ζωής που κοστίζει πολύ φθηνότερα.

 

Engine Service - SA Georgoulis: Οι ειδικοί στις αναρτήσεις
Λεωφ. Ηρακλείου 100, Αθήνα, ΤΚ:11142
Τηλ.: 210 5693205
engineservice.gr 
subaru-forester-shock-absorber.com 
Facebook Page

[email protected]
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις