Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

    Έλεγχος με ειδικούς μετρητές, διαγνωστικό εγκεφάλου και ράμπες ανύψωσης

    Διαβάστηκε από 55616 αναγνώστες - 22/12/2019

    Ο έλεγχος που πραγματοποιείται είναι πληρέστατος και δεν αφήνει κανένα τομέα του αυτοκινήτου εκτός. Έτσι, εντός μίας ώρας θα έχετε στα χέρια σας μία πλήρη αναφορά για τα ευρήματα στο 100% του αυτοκινήτου.

    Μηχανικά μέρη: Έλεγχος όλων των μηχανικών μερών για δυσλειτουργίες και φθορές. Ο έλεγχος πραγματοποιείται με οπτικό τρόπο αλλά και εξετάζοντας επιμέρους εξαρτήματα με ειδικά μηχανήματα. Διενεργείται σε δύο φάσεις (κινητήρας σε λειτουργία) για την εξαγωγή των σχετικών συμπερασμάτων.
                                        

    Διάγνωση χιλιομέτρων:  Η Car Check διαθέτει εξειδικευμένο εξοπλισμό ικανό να συνδεθεί ακόμα και στα πιο δυσπρόσιτα συστήματα διάγνωσης του οχήματος. Με τον τρόπο αυτό οι μηχανικοί της είναι σε θέση να ανακτήσουν τα πραγματικά χιλιόμετρα όπως αυτά έχουν καταγραφεί από μη τροποποιήσιμα υποσυστήματα τα οποία δεν μπορούν να πειραχτούν σε αντίθεση με το οδόμετρο του καντράν.
                                        

    Φανοποιία: Αποτελεί τον κυριότερο τρόπο για να διαπιστωθεί αν το αυτοκίνητο είχε υποστεί κάποιο σοβαρό τρακάρισμα στο παρελθόν. Γίνεται λεπτομερής έλεγχος όλων των δομικών μερών. Έτσι μόνο μπορείτε να νιώθετε ασφαλείς ότι η ενεργητική και παθητική ασφάλεια του αυτοκινήτου, είναι συγκρίσιμες με τις αρχικές προδιαγραφές του κατασκευαστή.

    Διάγνωση εγκεφάλων: Έλεγχος εγκεφάλου του κινητήρα και των υπολοίπων κύριων υποσυστημάτων. Ανάγνωση καταγεγραμμένων σφαλμάτων με ή χωρίς ένδειξη check engine στο καντράν. Επιτρέπει τον εντοπισμό βλάβης ακόμα και χωρίς να υπάρχουν προφανείς ενδείξεις κατά τη λειτουργία του κινητήρα ή άλλου υποσυστήματος.

    Χημικός έλεγχος: Ο μηχανικός λαμβάνει δείγμα από το λάδι του κινητήρα για την πραγματοποίηση του χημικού ελέγχου. Η χημική επεξεργασία μας επιτρέπει να συμπεράνουμε στοιχεία σχετικά με την συντήρηση του οχήματος στο παρελθόν αλλά και την φθορά του κινητήρα.

    Έλεγχος ράμπας: Ανύψωση του οχήματος για λεπτομερή έλεγχο του κάτω μέρους. Η φορητή ράμπα επιτρέπει την επιτόπου ανύψωση του οχήματος δίνοντας άμεση οπτική πρόσβαση στον μηχανικό. Με τον τρόπο αυτό είναι δυνατόν να εντοπισθούν ακόμα και οι πιο μικρές διαρροές με ακρίβεια.
                                        

    Έλεγχος εσωτερικού: Εξετάζεται ότι έχει σχέση με το εσωτερικό του οχήματος και την άνεση των επιβατών. Οι μηχανικοί μας σημειώνουν ότι μπορεί να έχει αντίκτυπο στην αίσθηση χρήσης. Σημαντικό στοιχείο ελέγχου είναι και ο διεξοδικός έλεγχος των πληροφοριακών συστημάτων του οχήματος.

    Έλεγχος ηλεκτρολογικών: Ελέγχονται όλα τα ηλεκτρικά συστήματα του αυτοκινήτου για βραχυκυκλώσεις και δυσλειτουργίες. Γίνεται μέτρηση της τάσης και των αμπέρ ψυχρής εκκίνησης CCA.

    Δοκιμή οδήγησης: Εκτέλεση ελέγχου οδήγησης για εντοπισμό τυχόν ηχητικών ή άλλων ενδείξεων δυσλειτουργίας των κινούμενων μηχανικών μερών όπως το κιβώτιο ταχυτήτων, το τιμόνι τα αμορτισέρ αλλά και ταλαντώσεις του αμαξώματος.

    Έλεγχος εγγράφων: Έλεγχος όλων των συνοδευτικών εγγράφων νομιμότητας του αυτοκινήτου όπως η άδεια κυκλοφορίας, το ΚΤΕΟ άλλα και του ιστορικού συντήρησης.
     

    Περισσότερες πληροφορίες για την CarCheck, πατώντας εδώ!
     

    Σχετικες επιχειρησεις