Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

    Επιτόπιος έλεγχος 320+ σημείων, σε 90 λεπτά

    Διαβάστηκε από 55493 αναγνώστες - 22/12/2019

    Η Car Check είναι ο απόλυτος σύμμαχος σας σε μία ασφαλή αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου με 100% ποσοστό επιτυχίας. Έχοντας κάνει την έρευνα σας και καταλήξει στο αυτοκίνητο που σας ενδιαφέρει, δεν έχετε παρά να τηλεφωνήσετε στην Car Check και το ειδικό της κλιμάκιο θα ελέγξει διεξοδικά και επί τόπου το όχημα, εντός 24 ωρών. Το μόνο που έχετε εσείς να κάνετε (μία ακόμα δικλείδα που αποδεικνύει την απόλυτη διαφάνεια της διαδικασίας) , είναι να επικυρώσετε με τον πωλητή το μέρος και την ώρα της συνάντησης και το ειδικό κλιμάκιο ελέγχου με τον φορητό εξοπλισμό, μεταβαίνει στο προσυμφωνημένο σημείο ελέγχου και πραγματοποιεί τον έλεγχο.



    Η διαδικασία διαρκεί περίπου μία ώρα και περιλαμβάνει τον πλήρη έλεγχο του οχήματος σε πάνω από 320 σημεία στους 9 κύριους τομείς που απαρτίζουν κάθε όχημα. Η παρουσία του ενδιαφερόμενου δεν είναι απαραίτητη, όμως προτείνεται, καθώς είναι ευκολότερο να σας εξηγηθούν τα ευρήματα. Εφόσον ολοκληρωθεί ο έλεγχος και είστε παρών, τότε η ενημέρωση γίνεται επιτόπου με την συνολική διαδικασία να μην ξεπερνά σε χρόνο τα 90 λεπτά. Εάν δεν είστε παρών, τότε η αναφορά σας αποστέλλεται ηλεκτρονικά μαζί με τις σχετικές φωτογραφίες των ευρημάτων.

    Βάσει και των επίσημων στοιχείων, η αξιοπιστία του ελέγχου που πραγματοποιεί το κλιμάκιο της Car Check διαθέτει 100% επιτυχία ελέγχου, ενώ το γεγονός πως είναι ο μόνος πλήρως ανεξάρτητος φορέας που απευθύνεται αποκλειστικά προς ιδιώτες, εξασφαλίζει απόλυτη αξιοπιστία. Η εταιρία δεν σχετίζεται επαγγελματικά ή οικονομικά, άμεσα η έμμεσα, με οποιαδήποτε εμπορική δραστηριότητα που συνδέεται  με αγοραπωλησίες οχημάτων. Δεν  έχει ποτέ κανένα όφελος από αγορά ή μη ενός οχήματος.


    Περισσότερες πληροφορίες για την CarCheck, πατώντας εδώ!

     

    Σχετικες επιχειρησεις