Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το πληρέστερο και πιο εύχρηστο e-shop από την Auto Parts Ιωάννης Καραμάνογλου

9/8/2017

Περιηγηθείτε στο πληρέστερο e-shop και βρείτε εύκολα και με λίγα κλικ αυτό που ψάχνετε. Ανακαλύψτε καθημερινά νέες προσφορές και βγείτε κερδισμένοι

Πάνω από 30 χρόνια η εταιρία Auto Parts Ιωάννης Καραμάνογλου, ασχολείται και πρωταγωνιστεί  στην εισαγωγή και διάθεση ανταλλακτικών αυτοκινήτων.

Θέλοντας να προλάβει τις ανάγκες του κόσμου δημιούργησε ένα πληρέστατο και κυρίως εύχρηστο ηλεκτρονικό κατάστημα. Από τον υπολογιστή σας μπορείτε να βρείτε αυτό που θα ψάχνατε επί ώρες στους δρόμους. Μη ταλαιπωρήστε λοιπόν άδικα και κυρίως μη χάνετε χρήμα.
 
Εμπιστευθείτε το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και τη σωστή χρήση επωνύμων ανταλλακτικών και γίνεται ένα ακόμη ευχαριστημένο μέλος της επιτυχημένης πορείας της Auto Parts Ιωάννης Καραμάνογλου.
 
 
Το εύρος των ανταλλακτικών που προσφέρει η εταιρία αφορά:
  • είδη φανοποιίας,
  • μηχανικά μέρη
  • ηλεκτρικά μέρη
  • λιπαντικά
  • χημικά συντήρησης και περιποίησης
  • μπαταρίες
  
Το νέο διαδικτυακό www.enef.gr κατάστημα είναι όλο το 24ωρο στην διάθεσή σας για άμεση αναζήτηση προιόντων και σύγκριση τιμών ενώ για τους επαγγελματίες του χώρου ισχύει και  κατάλογος Β2Β χονδρικής.
 
Περιηγηθείτε στην ενότητα Ειδικές κατηγορίες-Προσφορές και επιλέξτε το προϊόν σε ειδική τιμή μόνο από την Auto Parts Ιωάννης Καραμάνογλου.
 
 
Η διάθεση των προϊόντων γίνεται σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο. Προσωπικό εκπαιδευμένο και με τη χρήση τελευταίας λέξης εξοπλισμού, είναι έτοιμο να δώσει
την καλύτερη λύση σε σχέση ποιότητας και τιμής στο πρόβλημά σας.
 
Ορισμένοι επώνυμοι οίκοι ανταλλακτικών και λιπαντικών που συνεργάζεται η εταιρία Καραμάνογλου είναι οι BOSCH, VALEO, BILSTEIN, TEXTAR,REMSA, ZIMMERMANN, KAYBA, SACHS, VDO, NSK,FAG. Με τη λίστα να μεγαλώνει κατά πολύ.
 
Επικοινωνία: 
Διεύθυνση: Δ.Μητροπούλου 41 & Κωνσταντινουπόλεως- Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο.: 2310 216670 & 2310 218840
FAX: 2310 851882
Site: www.enef.gr
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις