Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Οι After Sales υπηρεσίες της Mercedes είναι εφάμιλλες του ονόματος της μάρκας, καθώς διακρίνονται για την ασφάλεια, τη σιγουριά, αλλά και την υψηλή ποιότητα που προσφέρουν στον ιδιοκτήτη

Service Mercedes-Benz

Διαβάστηκε από 13441 αναγνώστες - 4/2/2016

Μια φίρμα χτίζει τη φήμη της, όχι μόνο με τα μοντέλα της, αλλά και με την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει στους πελάτες της. Εξαίρεση δε θα μπορούσε να αποτελέσει η Mercedes-Benz, οι After Sales υπηρεσίες της οποίας είναι αντάξιες του ονόματός της.

Με τα πακέτα service Mercedes-Benz στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων συνεργείων γνωρίζετε από πριν τι ακριβώς θα πληρώσετε για εργασία, ανταλλακτικά και Φ.Π.Α., ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζετε άνεση, σιγουριά και ασφάλεια σε ανταγωνιστικές τιμές. 

Επιπλέον, στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργείων Mercedes-Benz προσφέρεται δωρεάν οπτικός έλεγχος 36 σημείων για το αυτοκίνητό σας. Μάλιστα, αν πρέπει κάτι να επισκευαστεί, έχετε επιπλέον έκπτωση 10% σε εργασία και ανταλλακτικά.

Ταυτόχρονα στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Mercedes-Benz θα βρείτε πρόσθετες παροχές και υπηρεσίες που θα καλύψουν κάθε ανάγκη για το αυτοκίνητό σας, όπως:

 Το Mercedes-Benz SmallRepair. Με την εν λόγω υπηρεσία σας δίνεται η δυνατότητα να επισκευάσετε μικρά βαθουλώματα στη λαμαρίνα, χτυπήματα στο παρ-πρίζ ή ζημιές στον προφυλακτήρα γρήγορα και πάνω απ όλα, σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές. Και φυσικά με την πιστοποιημένη υψηλή ποιότητα της Mercedes-Benz. 

Επιπλέον, αν αντιμετωπίσετε τεχνική βλάβη ή προβλήματα εκκίνησης καθ οδόν, η υπηρεσία Service24h της Mercedes-Benz είναι διαθέσιμη όπου κι αν βρίσκεστε στην Ευρώπη. Η Υπηρεσία Service24h είναι διαθέσιμη 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο. Αν μια βλάβη μπορεί να κατσκευαστεί επί τόπου έχει καλώς. Αν όμως κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό, θα γίνει ασφαλής μεταφορά του οχήματός σας στον πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Mercedes-Benz και θα σας προσφερθεί εναλλακτική μετακίνηση.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις