Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Τα Crossovers του 2014

Διαβάστηκε από 36177 αναγνώστες - 10/3/2014

Όλο και περισσότεροι αγοραστές στρέφονται προς τα crossovers αφού καταφέρνουν και συνδυάζουν τόσο τις ανάγκες της αστικής μετακίνησης όσο και των αποδράσεων μακριά από την πόλη.

Η αλήθεια είναι ότι τα τμήματα μάρκετινγκ των εταιρειών μας έχουν μπερδέψει «ορίζοντας» κατηγορίες μοντέλων και «εφευρίσκοντας» ανάγκες των αγοραστών. Η πραγματικότητα είναι λίγο πιο απλή: θέλουμε ένα αυτοκίνητο να πηγαίνουμε στην δουλειά μας, να καλύπτει τις ανάγκες της οικογένειας και να πηγαίνουμε τις εκδρομές μας. Μα, ναι! Θέλουμε ένα crossover! 
Κάπως έτσι το 2007 μπήκε στη ζωή μας το Nissan Qashqai, συνδυάζοντας τις οικογενειακές με τις εκδρομικές ανάγκες. Στην Ελλάδα έγινε ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία επειδή έμοιαζε με «τζιπάκι» αλλά και επειδή πέρναγε λακκούβες και σκαρφάλωνε πεζοδρόμια με περισσή ευκολία και χάρη.
Σήμερα, η κατηγορία έχει μεγαλώσει και διαθέτει μερικές υποκατηγορίες όπως τα premium και τα compact ή αστικά crossover. Οι διαφορές είναι στις λεπτομέρειες. Όλη η κατηγορία διακρίνεται για την τεχνολογία της, που είναι ότι καλύτερο διαθέτουν οι εταιρείες, για την όμορφη και μοντέρνα σχεδίαση και την καλή εκμετάλλευση χώρων που προσφέρουν. Στις επόμενες σελίδες θα δείτε Crossovers από όλες τις κατηγορίες που πωλούνται στην ελληνική αγορά. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις