Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Οι μπαγκαζιέρες είναι παντός καιρού και μπορούν να κλειδωθούν.

Τι πρέπει να ξέρω για τις μπαγκαζιέρες & σχάρες οροφής

7/3/2017

Ποια είναι η λύση όταν χρειάζεσαι επιπλέον αποθηκευτικό χώρο στο αυτοκίνητο σου; Ποια τα πλεονεκτήματα που έχουν μπαγκαζιέρες & σχάρες οροφής;

Μπαγκαζιέρες
Οι μπαγκαζιέρες μας δίνουν τη δυνατότητα να μεταφέρουμε με ασφάλεια όλα τα απαραίτητα που χρειαζόμαστε δημιουργώντας επιπλέον αποθηκευτικό χώρο στην οροφή του αυτοκινήτου μας.
Οι ποιοτικές μπαγκαζιέρες χαρακτηρίζονται ως παντός καιρού μιας και είναι κατασκευασμένες ώστε να σας ακολουθούν σε οποιαδήποτε καλοκαιρινή ή χειμερινή δραστηριότητα. Η χωρητικότητα τους ποικίλει ανάλογα το μοντέλο που θα επιλέξετε.
Στα πλεονεκτήματά τους το αεροδυναμικό σχήμα που επηρεάζει την κατανάλωση λίγότερο από ότι οι σχάρες οροφής (-20%), ενώ δεν παράγει και θόρυβο. 
 
Σχάρες οροφής
Μια πολύ καλή λύση είναι οι σχάρες οροφής όπου μπορούμε να τοποθετήσουμε ότι δε χωράει στο πορτμπαγκάζ μας.
Ανάλογα το είδος του οχήματος παράγονται σε διάφορα μήκη και σχήματα. Προτιμήστε να είναι κατασκευασμένες από ποιοτικά υλικά ώστε να παρατείνεται το χρόνο ζωής τους.  
Μειονεκτούν έναντι της κλειστής μπαγκαζιέρας, καθώς αφήνουν εκτεθειμένα τα αντικείμενα στις καιρικές συνθήκες, τον άνεμο και τον ήλιο, ενώ μειώνουν τον αεροδυναμικό συντελεστή.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις