Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Η Opel Gallo είναι η νέα δύναμη στα δυτικά!
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Opel Gallo είναι η νέα δύναμη στα δυτικά!

Διαβάστηκε από 17853 αναγνώστες - 23/10/2023

Τόσο οι φανατικοί υποστηρικτές της Opel, όσο και οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές αυτοκινήτου, έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν. Κι αυτό γιατί ο όμιλος GALLO έρχεται με νέα κάθετη μονάδα Opel στο Αιγάλεω!

H GALLO S.A., ένας από τους πιο δυναμικά αναπτυσσόμενους ομίλους στον κλάδο του αυτοκινήτου στην Ελλάδα, έρχεται να αλλάξει ξανά τα δεδομένα με το επόμενό του βήμα. Πώς; Δημιουργώντας την πρώτη της κάθετη μονάδα Opel στα δυτικά προάστια της Αττικής επί της Λεωφόρου Κηφισού, στο ύψος του Αιγάλεω. Το όνομα GALLO «ντύνεται» τώρα και  στα κιτρινόμαυρα της Opel, εξασφαλίζοντας μία κορυφαία εμπειρία εξυπηρέτησης των fans της μάρκας πριν και μετά την επιλογή του νέου τους αυτοκινήτου. Τι καθιστά όμως την Opel Gallo μια τόσο αξιόπιστη λύση; Πάμε να δούμε τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα έναντι του ανταγωνισμού.

#1 - Η Opel Gallo είναι συνώνυμο της τεχνογνωσίας
Ιδρυτής της Gallo, δεν είναι άλλος παρά ο θρυλικός οδηγός αγώνων ράλλυ, κ. Ευάγγελος Γκάλλο. Κομβικό ρόλο στη στελέχωση του staff διαδραματίζουν οι δύο γιοι του Γιώργος και Αγγελος με τις άρτια εξειδικευμένες γνώσεις τους σχετικά με το αυτοκίνητο. Σύσσωμο το team είναι στελεχωμένο με πλήρως καταρτισμένους τεχνικούς με εμπειρία, γνώση και μεράκι για το αυτοκίνητο. Είναι άξιο αναφοράς ότι η ίδια η GALLO S.A. μετέχει με την ομάδα της σε αγώνες ράλλυ, ανάμεσα στους οποίους και το Ακρόπολις!
 
#2 - Αποτελεί ένα μοναδικό success story
Η Opel Gallo είναι το επόμενο και ιδιαίτερης βαρύτητας βήμα του ομίλου. Αφού πρώτα κατόρθωσε να κερδίσει την προτίμηση του ελληνικού κοινού στο δίκτυο Peugeot, ο όμιλος ετοιμάζει το νέο step up. Όπως είναι γνωστό, η Gallo καθιερώθηκε ως αντιπροσωπεία – σταθμός της Peugeot στην Αττική, σε μια αγορά άκρως απαιτητική και ανταγωνιστική. Με μια κάθετη μονάδα στη Ν.Χαλκηδόνα (1993), κατόπιν επεκτάθηκε στην Αγ. Παρασκευή κι έπειτα δημιούργησε μονάδα μεταχειρισμένων παγιώνοντας την κυριαρχία της. Τη δεδομένη χρονική στιγμή, διατηρεί τα πρωτεία των Πωλήσεων Peugeot σε όλη την Ελλάδα από το 2019. Έχοντας λοιπόν αποδείξει την αξία και τη δυναμική του πολλάκις, ο όμιλος στοχεύει ακόμα ψηλότερα. Με την άριστη γνώση της εγχώριας αγοράς και την απόλυτη εμπιστοσύνη του κοινού άλλωστε, διαθέτει όλα τα εχέγγυα της επιτυχίας.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις