Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Opel επαγγελματικά: Το νέο ευέλικτο πρόγραμμα στη GALLO S.A.

Opel επαγγελματικά: Το νέο ευέλικτο πρόγραμμα στη GALLO S.A.

Διαβάστηκε από 31545 αναγνώστες - 15/12/2023

Η Opel καινοτομεί και δίνει τη δική της λύση, σε κάθε επιχειρηματικό πρόβλημα, στηρίζοντας κάθε εταιρεία και κάθε επαγγελματικό εγχείρημα! Πώς; Με τον πλέον κατάλληλο, καίριο και ωφέλιμο -για εσάς- τρόπο: Το ευέλικτο πρόγραμμα «3-4-5-6», το οποίο φέρνει επανάσταση στην αγορά επαγγελματικών αυτοκινήτων.

Επαγγελματικά αυτοκίνητα Opel: Τώρα, πιο προσιτά από ποτέ άλλοτε
Ο γερμανικός κολοσσός, αλλάζει άρδην τις ισορροπίες όσον αφορά την απόκτηση του επαγγελματικού αυτοκινήτου στηρίζοντας έμπρακτα και ουσιαστικά κάθε επαγγελματία. Με τις αξεπέραστες διευκολύνσεις του προγράμματος «3-4-5-6», ο εξοπλισμός με τα επαγγελματικά Opel μοντέλα είναι πλέον εφικτός για κάθε επιχείρηση καθώς περιλαμβάνει:

  • Δόσεις 300 ευρώ/ τον μήνα με μηδενική προκαταβολή.
  • Τετραετές δωρεάν service.
  • Εγγύηση για πέντε χρόνια.
  • Bonus αγοράς ύψους 6.000 ευρώ.
  • Τα πιο πρακτικά, value-for-money και πολυλειτουργικά επαγγελματικά μοντέλα με τη μοναδική αξιοπιστία και σιγουριά που χαρακτηρίζει ως αυτοκινητοβιομηχανία την Opel.
Ποια είναι τα Opel επαγγελματικά αυτοκίνητα που αφορά το πρόγραμμα «3-4-5-6»;
Το πιο ανταγωνιστικό και συμφέρον πρόγραμμα της αγοράς, το πρόγραμμα «3-4-5-6», περιλαμβάνει τα πιο αξιόλογα και δοκιμασμένα Opel επαγγελματικά μοντέλα. Αξιοποιώντας το, μπορείτε να κάνετε δικό σας ένα από τα ακόλουθα:

Opel Vivaro
Το Opel Vivaro έχει σχεδιαστεί για να προσφέρειτη μέγιστη παραγωγικότητα και παράλληλα να έχει πολύ χαμηλό λειτουργικό κόστος. Το χαρακτηρίζει η ισορροπία και η αρμονία μεταξύ των εξωτερικών διαστάσεων και τουάκρως χρηστικού και ευέλικτου εσωτερικού του χώρου. Ο καινοτόμος διθέσιος πάγκος Flex Cargo συμβάλλει τα μέγιστα προς αυτήν την κατεύθυνση, διαθέτοντας έναν υπερπλήρη χώρο φόρτωσης 6,6κυβ. εκατοστών και 4 μέτρων μήκους.Στα ατού του, η αξεπέραστη ηχομόνωση που περιορίζει κάθε εξωτερικό θόρυβο, χάρη στην εξαιρετική ποιότητα υλικών και κατασκευής. Το Opel Vivaro έχει υψηλότατους δείκτες ασφαλείας, με τη λειτουργία Ανίχνευσης Κόπωσης Οδηγού, να αναγνωρίζει πότε ένα διάλειμμα είναι απαραίτητο.

Opel Combo Cargo
Το Opel Combo Cargo, είναι η επιτομή της ευελιξίας και της πρακτικότητας. Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά του γνωρίσματα είναι ότι μπορεί να μεταφέρει φορτία και ανθρώπους με την ίδια ακριβώς ευκολία. Διαθέτει έναν εκ των πιο ευμεγέθων χώρων εκφόρτωσης της κατηγορίας του, μήκους 2,1 μέτρων και όγκου 4,4 κυβ. μέτρων. Μπορεί δηλαδή να καλύψει άνετα κάθε ανάγκη και να κάνει εφικτή ακόμα και τη μεταφορά αντικειμένων πολύ μεγάλων διαστάσεων. 

Opel Movano
Το Opel Movano είναι ο «χαμαιλέων» των επαγγελματικών αυτοκινήτων, αφού το μεγαλύτερο «ατού» του είναι η προσαρμοστικότητα. Καταρχάς, μπορεί να ανταπεξέλθει σε κάθε ανάγκη και περίσταση, καθώς είναι διαθέσιμο σε 3 ύψη αμαξώματος και 4 μήκη. Την ίδια ώρα, ο χώρος φόρτωσης είναι αναμφίβολα ανάμεσα στους καλύτερους της  κατηγορίας του. Διαθέτει χωρητικότητα που φτάνει τα 17 κυβ. εκατοστά ενώ οι θύρες του σχεδιάστηκαν ώστε να ανοίγουν διάπλατα, διευκολύνοντας κάθε μεταφορά. Στα πλεονεκτήματά του, ανήκουν και οι λειτουργικοί και πολύ άνετοι αποθηκευτικοί χώροι στους οποίους υπάρχει πρόσβαση από οπουδήποτε στην καμπίνα.

Η Opel Gallo και το πρόγραμμα «3-4-5-6» απογειώνουν την επιχείρησή σας
Εκσυγχρονίστε άμεσα την επιχείρησή σας, εκμηδενίστε τις αποστάσεις και εξοικονομήστε άμεσα χρήματα από τις μοναδικές παροχές του πρόγραμματος «3-4-5-6». Μη χρονοτριβείτε άλλο και μεταβείτε άμεσα στην Opel Gallo ώστε να αποκτήσετε το Opel επαγγελματικό αυτοκίνητο της επιλογής σας.
 
Opel Gallo
Λ. Κηφισού 172, Αιγάλεω
Γραμμή εξυπηρέτησης: 2105313213
Website: http://www.gallo.gr
Facebook: Opel Gallo
Instagram: Opel Gallo

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις