Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Audi: Και 310 ευρώ και τίποτα παραπάνω από το Μη εξουσιοδοτημένο συνεργείο

Audi: Και 310 ευρώ και τίποτα παραπάνω από το Μη εξουσιοδοτημένο συνεργείο

Διαβάστηκε από 56097 αναγνώστες - 8/5/2023

Δεν βρήκε τίποτα παραπάνω το εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Audi από το Μη εξουσιοδοτημένο στο test που κάναμε στα δύο συνέργεια. 310 ευρώ στο εξουσιοδοτημένο, το μεγαλύτερο ποσό που έχουμε πληρώσει για απλό service, από όλες τις μάρκες μέχρι τώρα.

Μπορούμε να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο πηγαίνοντας σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο Audi σε σχέση με ένα ΜΗ εξουσιοδοτημένου;

H απάντηση είναι ΌΧΙ. Και 310 ευρώ πληρώσαμε και δεν βρήκαν περισσότερα πράγματα από το μη εξουσιοδοτημένο συνεργείο.

Το εξουσιοδοτημένο συνεργείο απέτυχε να βρει το 44% των βλαβών που δημιουργήσαμε ενώ το εξειδικευμένο δεν βρήκε το 51%. Στον ποιοτικό έλεγχο το μη εξουσιοδοτημένο (60%) τα πήγε καλύτερα από το εξουσιοδοτημένο (50%). Μεγάλη διαφορά στο τι πληρώσαμε,με το εξουσιοδοτημένο να πληρώνουμε 310 ευρώ και στο μη εξουσιοδοτημένο 175 ευρώ κάνοντας και στις 2 περιπτώσεις ένα απλό Service.

Στο εξουσιοδοτημένο μας «ξεχάσανε» 1 ώρα στην αναμονή με το αυτοκίνητο έτοιμο και η συνολική μας εμπειρία διήρκησε 5,5 ώρες στο συνεργείο τουςενώ είχαμε προγραμματισμένη ώρα ραντεβού. Στο εξειδικευμένο δεν υπήρχε χώρος αναμονής κάτι το οποίο μας δυσκόλεψε κατά την διάρκεια του test.
 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε