Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Ανταλλακτικά για ιαπωνικά και κορεατικά αυτοκίνητα στο Νέο Ηράκλειο - Καμούτσας

Ανταλλακτικά για ιαπωνικά και κορεατικά αυτοκίνητα στο Νέο Ηράκλειο - Καμούτσας

Διαβάστηκε από 16151 αναγνώστες - 25/3/2023

Η επιχείρηση Καμούτσας Αναστάσιος, διαθέτει μία πληρέστατη γκάμα ιαπωνικών και κορεατικών ανταλλακτικών. Εδώ, βρίσκεις το ανταλλακτικό ή το εξάρτημα που έψαχνες ανεξαρτήτως σπανιότητας.

Όποιον και να ρωτήσεις που έχει προσωπική εμπειρία από το χώρο των ανταλλακτικών, θα σου πει «καλή τύχη». Η αλήθεια είναι πως είναι χαοτικός και γεμάτος τόσο παγίδες και ψιλά γράμματα. Για αυτό χρειάζεστε ένα αξιόπιστο κατάστημα να σας βρει αυτό που ψάχνετε, στην πιο συμφέρουσα τιμή της αγοράς και πάντα με εγγύηση ποιότητας και καλής λειτουργίας.

Κοινοποίησέ το »


Μπορεί τα ιαπωνικά – κορεατικά αυτοκίνητα να εμφανίζουν τις λιγότερες ζημιές, όμως κάποια στιγμή, κάποιο ανταλλακτικό θα χρειαστεί. Ή απλά έχει έρθει η στιγμή που θέλεις να ανανεώσεις το όχημα σου με κάποιο ειδικό και σπάνιο αξεσουάρ.

Και τις δύο περιπτώσεις, εμπιστεύσου την επιχείρηση ανταλλακτικών Καμούτσας Αναστάσιος. Είναι σε θέση να σας βρει σε άριστη ποιότητα όποιο ανταλλακτικό κι αν ψάχνετε. Όσο σπάνιο και να είναι, θα το βρεις, πράγμα που εγγυάται η μεγάλη γκάμα της εταιρείας καθώς και η πολύχρονη εμπειρία της, αφού πρωταγωνιστεί από το 1984 σε έναν τόσο δύσκολο χώρο.

Μην χάνετε άλλο χρόνο και χρήμα, η εταιρεία Καμούτσας με ένα τηλέφωνο στο 210-2830132 μπορεί και θα σας γλυτώσει από όλη την ταλαιπωρία. Εάν θέλετε και εσείς να οδηγείτε ένα ασφαλέστατο αυτοκίνητο και να επιχειρήσετε ακόμα και το πιο μεγάλο ταξίδι με απόλυτη σιγουριά, χρειάζεστε τα καλύτερα ιαπωνικά ανταλλακτικά. Εδώ θα βρείτε λιπαντικά Eneos, μπροστινό σύστημα 555, ρουλεμάν KOYO&NSK, NGK, DENSO, AISIN, EXEDY και άλλες κορυφαίες aftermarket μάρκες ανταλλακτικών καθώς και γνήσια ανταλλακτικά. 
 
Επικοινωνία
Επωνυμία: Καμούτσας Αναστάσιος
Διεύθυνση: Λεωφ.Ηρακλείου 381, Νέο Ηράκλειο
Τηλ: 2102830132
E-mail: [email protected]
Ωράριο λειτουργίας: ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08:00-17:00 ΣΑΒΒΑΤΟ 08:30-13:00
 
 
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις