Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Νέο κατάστημα της Autoplanet στη Μεταμόρφωση

6/9/2021

Γρήγορη εξυπηρέτηση και χαμηλές τιμές. Η εταιρεία Autoplanet διαθέτει ανταλλακτικά και αξεσουάρ αυτοκινήτων κορυφαίας ποιότητας για κάθε μοντέλο αυτοκινήτου στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Τώρα και με νέο κατάστημα στη Μεταμόρφωση.

Η εταιρεία Autoplanet δραστηριοποιείται στον χώρο των ανταλλακτικών και αξεσουάρ αυτοκινήτων από το 2015 με ευρεία γκάμα και άμεση διαθεσιμότητα για την πλειοψηφία των αυτοκινήτων.  Στον μεγάλο εκθεσιακό χώρο της Μεταμόρφωσης, μπορείτε να δείτε τα ΝΕΑ εργαλεία Bormann, προϊόντα αλλά και αξεσουάρ σε πολλά σχέδια για να διαλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο αυτοκίνητό σας. Επώνυμα και γνήσια λιπαντικά, επώνυμοι λαμπτήρες από την Philips και την Osram αλλά και ανταλλακτικά βρίσκονται σε μεγάλη γκάμα άμεσα διαθέσιμα. Για να βρείτε τα κατάλληλα ανταλλακτικά για το αυτοκίνητό σας, μπορείτε να ρωτήσετε το customer service ή να χρησιμοποιήσετε να δεκάδες εργαλεία που σας προσφέρει το eshop.

Kοινοποίησε το »

 
Φυσικά υπάρχει και η επιλογή να αγοράστε ανταλλακτικά ή αξεσουάρ για το αυτοκίνητο σας, εύκολα και γρήγορα χωρίς να χρειαστεί καν να βγείτε από το σπίτι σας, μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος www.autoplanet.grΒρείτε το ανταλλακτικό που χρειάζεστε από τον πιο πλήρη κατάλογο επώνυμων ανταλλακτικών, προσθέστε τα αξεσουάρ, εργαλεία ή είδη περιποίησης που επιθυμείτε, κάνετε την παραγγελία σας ορίζοντας το σημείο παράδοσης και το δέμα θα έρθει στην πόρτα σας το συντομότερο δυνατό.  
Στην Autoplanet θα βρείτε
  • Ανταλλακτικά παντός τύπου
  • Μπαταρίες
  • Λιπαντικά
  • Υαλοκαθαριστήρες
  • Λαμπτήρες
  • Αξεσουάρ
  • Εργαλεία
Σκοπός της Autoplanet είναι η άμεση και γρήγορη εξυπηρέτησή σας. Αγοράζοντας ανταλλακτικά αυτοκινήτου από το κατάστημα κερδίζετε χρόνο, χρήμα και εξασφαλίζετε την άριστη ποιότητα λειτουργίας του αυτοκινήτου σας. Αν έχετε περαιτέρω απορίες, η ομάδα υποστήριξής είναι πάντα έτοιμη να σας βοηθήσει και να λύσει οποιαδήποτε απορία σας. Επωφεληθείτε από τις χαμηλές τιμές, την άψογη εξυπηρέτηση αλλά και τα ποιοτικά επώνυμα ανταλλακτικά και αξεσουάρ αυτοκινήτων.

Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση: 12ο Χλμ Ε.Ο. Αθηνών Θεσσαλονίκης, Τέρμα Χλόης, Μεταμόρφωση, ΤΚ 14452.
Τηλέφωνο: 211 8000 881
Facebook
Youtube
Instagram

Kοινοποίησε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις