Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

ΟP Parts:15.000 διαφορετικοί κωδικοί και 5.000 σημεία πώλησης

Διαβάστηκε από 9199 αναγνώστες - 27/9/2021

Με 15.000 ενεργούς κωδικούς ανταλλακτικών, συμβατούς με το 95% των ευρωπαϊκών αυτοκινήτων, με πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας και με αυστηρές προδιαγραφές , η OP είναι η λύση για το ποιοτικό aftermarket ανταλλακτικό.

Μετρώντας ήδη 16 χρόνια επιτυχημένης πορείας, η εταιρία ΟP, μέλος της EXO Automotive που μετράει πάνω από 30 χρόνια στην κατηγορία των ανταλλακτικών, έχει ως στόχο να προσφέρει μια πλήρη, κορυφαία σειρά ανταλλακτικών αυτοκινήτων, για την τακτική και όχι μόνο συντήρηση του οχήματος σου. Η OP θέτει τα θεμέλιά της στη συνεχή έρευνα σε υλικά, εξαρτήματα και τεχνολογίες, επιδιώκοντας πάντα τη βελτίωση για να εγγυάται προϊόντα και υπηρεσίες τελευταίας τεχνολογίας.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

15.000 διαφορετικά ανταλλακτικά.

Η OP παράγει 15.000 ενεργούς κωδικούς ανταλλακτικών για το 95% των ευρωπαϊκών αυτοκινήτων. Φίλτρα, συστήματα φρένων, kit συμπλέκτη, εμπρόσθιο σύστημα, αντλίες νερού, kit χρονισμού, ιμάντες και αναρτήσεις είναι μερικά μόνο προϊόντα που βγαίνουν από το εργοστάσιο της ιταλικής φίρμας, σχεδιασμένα και κατασκευασμένα με υψηλές προδιαγραφές κι άριστες πρώτες ύλες. Επιπλέον  η OP έχει και δική της σειρά λιπαντικών που καλύπτει όλες  τις προδιαγραφές των αυτοκινητοβιομηχανιών.

2 χρόνια γραπτή εγγύηση στα ανταλλακτικά

Η  ιταλική εταιρία είναι τόσο σίγουρη και περήφανη για τα προϊόντα της, που δεν διστάζει να δώσει 2 χρόνια γραπτή εγγύηση στα περισσότερα από αυτά, εντελώς δωρεάν. Μια κίνηση που αποφεύγουν αρκετά πιο επώνυμες και ακριβές εταιρίες.

5.000 σημεία πώλησης σε όλη την Ευρώπη

Η δύναμη της εταιρίας φαίνεται και στο προηγμένο σύστημα logistics, που διασφαλίζει τις άμεσες παραδόσεις σε όλη την Ευρώπη, όπου διαθέτει πάνω από 5.000 σημεία πώλησης και 300 open 2 shop.

Πάνω 60.000 συνεργεία εμπιστεύονται τα προϊόντα της καθημερινά

Οι προδιαγραφές των προϊόντων της OP σε συνδυασμό με τους αυστηρούς της ποιοτικούς ελέγχους και την υψηλή σχέση ποιότητας – τιμής έχουν κάνει ήδη πάνω από 60.000 επαγγελματίες να εμπιστεύονται τα ανταλλακτικά της.  Καθημερινά χιλιάδες αυτοκίνητα φορούν τα προϊόντα της και κάνουν πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα.

H OP επενδύει καθημερινά στο όραμα της να γίνει μια από τις κορυφαίες εταιρίες ανταλλακτικών στην Ευρώπη. Η πληθώρα κωδικών, η αυτοματοποιημένη γραμμή παραγωγής της, το προηγμένο σύστημα logistic που ανεφοδιάζει συνέχεια τα σημεία πώλησης, η εμπιστοσύνη των επαγγελματιών και η γραπτή εγγύηση 2 ετών είναι στοιχεία που κάνουν την ιταλική φίρμα να ξεχωρίζει και να κερδίζει καθημερινά το δικό της κοινό.

Για την Ελλάδα επίσημος αντιπρόσωπος και εισαγωγέας είναι η Δ.ΚΑΚΝΟΣ Α.Ε., με 30ετή παρουσία και αξιοπιστία στο χώρο του αυτοκινήτου. Για πληροφορίες καλέστε στο 2109271002 ή επισκεφθείτε το www.opelkaknos.gr
 
 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε