Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Κουρφαία ανταλλακτικά Mercedes-Benz ή Smart στον Αξούριστο

2/4/2018

Θέλετε να είστε σίγουροι για τη κατάσταση του αυτοκινήτου σας, στο ταξίδι των διακοπών του Πάσχα; Προμηθευτείτε γνήσια μεταχειρισμένα αλλά και aftermarket ανταλλακτικά άριστης ποιότητας από τον Αξούριστο και ησυχάσατε.

Η επιχείρηση Αξούριστος έχει το δικαίωμα να πρωταγωνιστεί στα γνήσια μεταχειρισμένα αλλά και aftermarket ανταλλακτικά για Mercedes και Smart. Στις γιορτινές μέρες του Πάσχα, ανανεώνει τη γκάμα του και με μοναδικές προσφορές έρχεται να να βάλει το λιθαράκι του στη χαρά των διακοπών.

Η συνεχής προσθήκη προϊόντων στην προσωπική σελίδα της επιχείρησης, αποδεικνύει πως δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρείτε αυτό που ψάχνετε. Κάντε ένα κλικ εδώ και θα έχετε τη λύση στο πρόβλημα σας. Εβδομαδιαία παραλαβή νέων ανταλλακτικών με τη γκάμα να μην τελειώνει και πλέον ένα ολοκαίνουργιο δυναμικό site.

Περιηγηθείτε στη νέα σελίδα της εταιρίας εδώ, και βρείτε πιο εύκολα από ποτέ όποιο ανταλλακτικό για Mercedes Benz ή Smart ψάχνατε. Πάντα οι καλύτερες τιμές, με προσωπικό γεμάτο όρεξη να σας λύσει κάθε απορία γύρω από τον τομέα του αυτοκινήτου.

Μοναδικός στόχος η καλύτερη εξυπηρέτηση και προϊόντα άριστης ποιότητας. Τόσοι ευχαριστημένοι πελάτες εμπιστεύτηκαν την επιχείρηση Αξούριστος. Εσείς ακόμα;
 
Με τη σειρά της, η επιχείρηση Αξούριστος, σας εύχεται Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!
 
 
Επικοινωνία
Επωνυμία: Κώστας Αξούριστος
Διεύθυνση: Λιοσίων 194, Αθήνα
Τηλ:210 8542663- 693 8784492
Website: http://www.axouristos.gr/
e-mail: [email protected] 
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις