Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
3 φωτογραφίες »

Kumho CrugenHP91: Καλύτερο κράτημα για όλα τα SUV

Διαβάστηκε από 76117 αναγνώστες - 23/7/2020

Με χρήση ειδικού πέλματος αλλά και πολυλειτουργικού S-SBR, η Kumho προχωρά στην δημιουργία ενός εξαιρετικού ελαστικού για SUV. Το CrugenHP91 επιτυγχάνει πολύ καλά νούμερα επιδόσεων σε κράτημα, τόσο σε στεγνό όσο και σε υγρό οδόστρωμα, όντας παράλληλα πολύ σταθερό σε υψηλές ταχύτητες.

Η Kumho,ακολουθώντας την παγκόσμια τάση προς την επικράτηση των SUV, προχωρά στην δημιουργία ενός θερινού ελαστικού που είναι σε θέση να προσφέρει πολύ καλό κράτημαστα μοντέλα της κατηγορίας. Μέσα από τηνειδική σχεδίαση πέλματος, την χρήση 5ης γενιάς πολυλειτουργικού S-SBR και υψηλής διασποράς Micro Silica, καταφέρνει να ξεχωρίζει στην κατηγορία του, πετυχαίνοντας εξαιρετική πρόσφυση, υψηλή σταθερότητα, αλλά και μοναδική αντίσταση στην υδρολίσθηση.

Η κατηγορία των SUV συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον των αγοραστών, προσφέροντας το πληρέστερο πακέτο της αγοράς. Όμως, για να αναδειχθούν ή ακόμα και να αυξηθούν οι δυνατότητες και του δικού σας SUV απαραίτητη προϋπόθεση είναι το σωστό ελαστικό.

Καλύπτοντας τις αυξημένες απαιτήσεις των SUV
Η διαδικασία δημιουργίας του CrugenHP91 στηρίχτηκε σε πολυετή έρευνα και στην αποκλειστικήχρήση υλικών υψηλής μοριακής αντοχής. Γνωρίζοντας τις αυξημένες απαιτήσεις των SUVσε βάρος, πίεση και πρόσφυση, οι τεχνικοί κατάφεραν να κερδίσουν τόσο από την ειδική σχεδίαση του πέλματος, όσο και από την βελτιωμένη απόδοση της χημικής σύστασης του ελαστικού (τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό αυτού).

Πιο συγκεκριμένα, η πρωτότυπη ιδέα για την σχεδίαση του πέλματος ήρθε αυτούσια από την αεροδυναμική των αεροπλάνων επιδείξεων, από τα οποία και προήλθε το τελικό σχήμα. Στο CrugenHP91 συναντάμε 4 βαθιές παράλληλες αυλακώσειςμε στόχο την άμεση και ολοκληρωμένη απόταξη του νερού, ενώ κάθετα σε αυτές υπάρχουν μικρότερες καμπυλωτές σχισμές που φροντίζουν για την συνεχή επαφή του ελαστικού στο οδόστρωμα, ανεξαρτήτως συνθηκών. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζει την σωστή επικοινωνία ελαστικού – οδοστρώματος και τις βελτιωμένες αποδόσεις έρχονται να εξασφαλίσουν το χημικά ενισχυμένο πέλμα αλλά και η χρήση του πολυλειτουργικού S-SBRτο οποίο παραμένει ανεπηρέαστο κάτω από ιδιαίτερα αυξημένες πιέσεις.
 


Το DNA του CrugenHP91
Το ελαστικό της Kumhoκαταφέρνει να πετύχει πολύ υψηλή βαθμολογία (που αγγίζει έως και το 100%) στα επίσημα τεστ μέτρησης απόδοσης του ελαστικού που θέτει η ίδια η εταιρεία στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της,στην πρόσφυση τόσο σε στεγνό όσο και σε βρεγμένο οδόστρωμα, μη χάνοντας στιγμή από τον τομέα της άνεσης. Το μυστικό της επιτυχίας του, κρύβεται στη νέα μοριακή σύνθεση που χαρακτηρίζει την 5η γενιά του πολυλειτουργικού S-SBR(καλύτερη απόδοση στο υγρό), αλλά και στο υψηλής διασποράς Micro Silica (βελτιωμένη απόδοση φθοράς). Οι συγκεκριμένες καινοτομίες, σε συνδυασμό με το ενισχυμένο πέλμα στο πλευρικό μέρος και την περιτύλιξη σφαιριδίων καουτσούκ στο εσωτερικό τοίχωμα, συνθέτουντο τελικό σύνολο. Το CrugenHP91έτσι ξεχωρίζει για την ιδιαίτερη αντοχή του στις υψηλές ταχύτητες, την ώρα που φρενάρει εξίσου αποτελεσματικά σε βρεγμένα και στεγνά τερέν. Τομείς στους οποίους τα βαριά και μεγάλα SUVαπαιτούν την μεγαλύτερη δυνατή απόδοση.



ESCOT technology: Excellent & Smart Contour Optimization theory
Η εφαρμογή της ESCOTtechnology στην οποία συγκεντρώνεται όλη η προαναφερθείσα τεχνολογία, καταφέρνει να εξασφαλίσει στο νέο ελαστικό για SUVτης Kumho, αφενός ισορροπημένη πίεση επαφής, αφετέρου μεγιστοποιημένη πρόσφυση με αυξημένη ακαμψία πέλματος αλλά και υψηλή αντοχή.


Τι προσφέρει το CrugenHP91
Όπως τα περισσότερα ελαστικά της KumhoTyre έτσι και το CrugenHP91είναι προσανατολισμένο στο να αποτελεί μία ValueForMoney επιλογή, προσφέροντας περισσότερα πράγματα από αυτά που πληρώνεις. Βελτιώνει τις ικανότητες των SUV σε πρόσφυση και σε φρενάρισμα, τόσο σε στεγνό όσο και σε βρεγμένο αποτελώντας μια από τις καλύτερες προτάσεις της αγοράς για SUV.
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις