Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Τα ελαστικά Fulda και Sava προσφέρουν πειστικές επιδόσεις

Τα ελαστικά Fulda και Sava προσφέρουν πειστικές επιδόσεις

Διαβάστηκε από 31994 αναγνώστες - 1/11/2023

Επιπλέον, οι low cost μάρκες ελαστικών Goodyear έπεισαν τους ειδικούς της ADAC, οι οποίοι χαρακτήρισαν και τα δύο ελαστικά «ικανοποιητικά». Στη δοκιμή ελαστικών 17 ιντσών, το ελαστικό Eskimo HP2 της εταιρείας Sava, κατατάχθηκε στην 11η θέση, ενώ ιδιαίτερη μνεία έγινε για τα δυνατά του χαρακτηριστικά: «Ασφαλής χειρισμός σε χειμερινούς δρόμους, υψηλή χιλιομετρική απόδοση, χαμηλή τριβή, πολύ χαμηλό βάρος και η χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου στις δοκιμές».

Επίσης και το Fulda Kristall Control HP2 βρέθηκε στην 11η θέση στη δοκιμή ελαστικών 16 ιντσών με τους δοκιμαστές να σημειώνουν: «Το ελαστικό διαθέτει υψηλή απόδοση με ακρίβεια και ασφάλεια στην οδήγηση σε στεγνό οδόστρωμα, πολύ υψηλή χιλιομετρική απόδοση, χαμηλή τριβή, χαμηλό βάρος και χαμηλή κατανάλωση καυσίμου».

Ο Laurent Colantonio, Senior Director Technology Consumer Tires EMEA Goodyear, σχολιάζει την επιτυχία των ελαστικών στις δοκιμές: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε τέσσερις από τις μάρκες μας σε υψηλές θέσεις σε μία από τις πιο διεξοδικές και διάσημες ευρωπαϊκές δοκιμές χειμερινών ελαστικών. Η επιτυχία αυτών των προϊόντων αποτελεί απόδειξη της καινοτομίας και της αφοσίωσης της Goodyear στην κορυφαία απόδοση. Κάθε μάρκα επωφελείται από την προσήλωσή μας στην καινοτομία, που σημαίνει ότι η Goodyear διαθέτει ένα εξαιρετικό χαρτοφυλάκιο χειμερινών ελαστικών στην αγορά».
 

Σελ.
1
Τα brands της Goodyear ξεχωρίζουν στα χειμερινά τεστ ελαστικών της ADAC
Σελ.
2
Τα ελαστικά Fulda και Sava προσφέρουν πειστικές επιδόσεις