Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Για το μέλλον (και το παρόν) της... κίνησης

10/8/2018

Το υγραέριο ανεβαίνει διαρκώς στις επιλογές των οδηγών! Πρέπει όμως να ξέρετε και από πού θα προμηθευτείτε τα σωστά συστήματα.

Το υγραέριο αποτελεί μία από τις πιο διαδεδομένες μορφές εναλλακτικού καυσίμου αυτοκινήτων. Όλο και περισσότεροι οδηγοί το επιλέγουν, αλλά πρέπει να επιλέγουν και τη σωστή εταιρεία που θα τους προμηθεύσει με συστήματα υγραεριοκίνησης. 

Η DTS Auto Gas δραστηριοποιείται στο χώρο της εισαγωγής και εξαγωγής συστημάτων υγραεριοκίνησης από τον Ιούνιο του 2011 και εγγυάται προϊόντα υψηλής ποιότητας και ανταγωνιστικές τιμές καθώς και την πλήρη τεκμηρίωση σύμφωνα με τον κανονισμό R67 & R115, ο οποίος είναι υποχρεωτικός στην Ελλάδα για την ταξινόμηση οχήματος με την εγκατάσταση γκαζιού LPG. Στόχος της είναι η καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.



Η συνεργασία της DTS Auto Gas  με την GREENGAS σας φέρνει ακόμα περισσότερες επιλογές. Τώρα πια δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ τιμής και ποιότητας όταν μπορείτε να συνδυάσετε και τα δύο καθώς επιλέγετε το προϊόν που επιθυμείτε και το παίρνετε σε εξαιρετικά λογικές τιμές.

Η DTS Auto Gas μέσω της GREENGAS και των άλλων  αναγνωρισμένων εταιριών που συνεργάζεται δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να προμηθευθούν εξοπλισμό υψηλού επιπέδου και ποιότητας, από  κορυφαίους κατασκευαστές παγκοσμίως.

Επισκεφτείτε το www.dtsautogas.gr και φτάστε πιο κοντά στον κόσμο της υγραεριοκίνησης.

DTS Auto gas
Τσαγγαράκης Διαμαντής
Αγροτική Περιοχή Σίνδου
Τ.Κ. 57 - 400
Τηλ. & Fax.: 2310 798276
Κινητό: 6980137013
E-Mail: [email protected]

Ωράριο Λειτουργίας:
Δευτέρα - Παρασκευή: 
10:00 - 17:00

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις