Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ποιο μικρομεσαίο SUV έχει τους μεγαλύτερους χώρους;

Διαβάστηκε από 159000 αναγνώστες - 26/1/2020

Χώροι για 5 ενήλικες και πορτ παγκάζ που θα χωρέσει μέχρι και ποδήλατο. Αυτά είναι όνειρα κάθε πολύτεκνου ή δραστήριου οικογενειάρχη και ήρθε η ώρα να ανακαλύψουμε ποιο μικρομεσαίο SUV μπορεί να τα πραγματοποιήσει με μεγαλύτερη άνεση. Μετρήσαμε, συγκρίναμε και σας παρουσιάζουμε.

Με την αυτοκίνηση πλέον να είναι συνώνυμο της λέξης SUV, δεν μπορούμε να  μην εμβαθύνουμε περισσότερο στην συγκεκριμένη κατηγορία. Αφού λοιπόν έχουμε ήδη αποκαλύψει ποιο είναι το μικρό SUV με τους καλύτερους χώρους της αγοράς, ήρθε η ώρα να εξετάσουμε την επόμενη κατηγορία και να ζαλιστούμε με τα εντυπωσιακά νούμερα που προσφέρει.

Όταν μιλάμε για μικρομεσαία SUV, οι μεγάλοι χώροι είναι ένα κερδισμένο στοίχημα. Τι εννοούμε όμως όταν λέμε μεγάλοι χώροι τελικά; Στο νέο μας συγκριτικό ερευνούμε και παρουσιάζουμε τα κορυφαία 10 μικρομεσαία SUV με τους καλύτερους χώρους για επιβάτες (γόνατα – κεφάλια – εσωτερικό πλάτος) αλλά και αποσκευές.  

Θέλοντας λοιπόν να βρούμε το πιο ευρύχωρο SUV της ελληνικής αγοράς, εξετάζουμε τους πιο σημαντικούς τομείς ευρυχωρίας με τη χρήση συσκευής που προσομοιώνει το πρότυπο ενός μέσου ανθρώπου (ύψος 1,75 μ. και βάρος 75 κιλά).
  • Ποιο έχει το μεγαλύτερο πορτ-παγκάζ;
  • Ποιο μπορεί να μεταφέρει πιο άνετα 3 πίσω επιβάτες;
  • Ποιο έχει μεγαλύτερο "αέρα" για γόνατα;
  • Ποιο προσφέρει περισσότερη απόσταση από το κεφάλι μέχρι την οροφή;

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις