Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Nissan Qashqai VS Opel Grandland Συγκριτικό
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Nissan Qashqai VS Opel Grandland Συγκριτικό

Nissan Qashqai VS Opel Grandland: Japan VS Γερμανία!

Διαβάστηκε από 8976 αναγνώστες - 7/2/2023

Συγκρίνουμε το Nissan Qashqai με το Opel Grandland στις βασικές τους εκδόσεις και τα βαθμολογούμε στην κατανάλωση, στην ευρυχωρία, στις επιδόσεις, στον εξοπλισμό, στις εγγυήσεις και στην τιμή. Με παρόμοια τιμή, εσύ ποιο SUV θα αγόραζες;

Συγκρίνουμε το Nissan Qashqai με το Opel Grandland και τα βαθμολογούμε

Το νέο Nissan Qashqai και το πρόσφατα ανανεωμένο Opel Grandland είναι δύο οικογενειακά SUV που έχουν παρόμοια τιμή, είναι «κοντά» σε ιπποδύναμη και δείχνουν πως έχουν όλα τα «φόντα» για να γίνουν best-sellers στην κατηγορία τους. Η σύγκριση των δύο μοντέλων είναι αναπόφευκτη, και έτσι βάζουμε το Nissan Qashqai «απέναντι» από το Opel Grandland και τα βαθμολογούμε, αξιολογώντας τα στην κατανάλωση, στις επιδόσεις, στην ευρυχωρία, στον εξοπλισμό, στην εγγύηση και στην τιμή.
Με αυτό τον τρόπο δεν θα δούμε απλά το νικητή του συγκεκριμένου συγκριτικού, αλλά και το πώς κατατάσσονται τα δύο SUV σε σχέση με τον υπόλοιπο ανταγωνισμό.

Επιλέξαμε τις βασικές εκδόσεις των αυτοκινήτων. Το Nissan Qashqai διαθέτει ήπια υβριδικό βενζινοκινητήρα 1,3 λίτρων με 140 άλογα, χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων και κοστίζει 30.690 ευρώ, ενώ το Opel Grandland έχει μοτέρ βενζίνης 1,2 λίτρων και 130 ίππων, επίσης μηχανικό σασμάν 6 ταχυτήτων, και κοστίζει 31.900 ευρώ.

Ας δούμε με μια ματιά το αποτέλεσμα του συγκριτικού και τις κυριότερες διαφορές μεταξύ του Nissan Qashqai και του Opel Grandland.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε