Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Ποιο SUV της Skoda να επιλέξω;
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ποιο SUV της Skoda να επιλέξω;

Διαβάστηκε από 45921 αναγνώστες - 8/2/2021

Τρεις ολοκληρωμένες επιλογές προσφέρει η Skoda στην κατηγορία των SUV καλύπτοντας κάθε ανάγκη, το μικρό Kamiq, το μεσαίο Karoq και το μεγάλο Kodiaq. Ποια είναι όμως η καταλληλότερη επιλογή; Τα τρία SUV στο μικροσκόπιο!

Το αυξημένο μερίδιο αγοράς των SUV αποδεικνύει ότι είναι αυτοκίνητα που καλύπτουν τις ανάγκες του αγοραστικού κοινού και συνδυάζουν πολλά πλεονεκτήματα. Η Skoda έρχεται με τρεις εκπροσώπους, το Kamiq, το Karoq και το Kodiaq. Όλα διακρίνονται για την πλούσια γκάμα κινητήρων, αλλά το καθένα έχει ένα δυνατό στοιχείο. Το Kamiq έρχεται με κινητήρα φυσικού αερίου, το Karoq με ιδανικούς χώρους για οικογένεια και το Kodiaq με τρίτη σειρά καθισμάτων που θα «φιλοξενήσει» με κάθε άνεση ακόμα και μία πολύτεκνη οικογένεια. Ας δούμε αναλυτικότερα τα προτερήματα της κάθε επιλογής, αλλά και τις αρχικές τιμές τους.

Κοινοποίησέ το »


Skoda Kamiq: Μικρό, θαυματουργό και με φυσικό αέριο!
Το μικρότερο SUV της Skoda ονομάζεται Kamiq και καταφέρνει με έναν εκπληκτικό τρόπο να συνδυάζει εξαιρετικούς χώρους, αλλά και διαστάσεις που του επιτρέπουν να κινείται άνετα στην πόλη. Το μικρό crossover της Skoda έχει μήκος που ξεπερνά οριακά τα 4,2 μέτρα και διακρίνεται για τη δυναμική του σχεδίαση. Αξιοσημείωτη είναι η ποιότητα της καμπίνας, η οποία διακρίνεται για τα μαλακά στην υφή πλαστικά στο μεγαλύτερο μέρος των επενδύσεων, αλλά και την κορυφαία εργονομία. Σε επίπεδο χώρων «στέκεται» στις πρώτες θέσεις της κατηγορίας του, ενώ ο χώρος αποσκευών αγγίζει τα 400 λτ.



Σε επίπεδο κινητήρων συναντάμε μία ιδιαίτερα πλούσια γκάμα με μοτέρ βενζίνης έως 150 ίππους, πετρελαίου με 115, ενώ αξιοσημείωτη είναι η έκδοση φυσικού αερίου. Σε αυτή την περίπτωση, ο 1,0 λτ. TSI GTEC των 90 ίππων καταφέρνει να κινεί αξιοπρεπέστατα το αμάξωμα, αλλά και να πετυχαίνει κορυφαία οικονομία με μόλις 4 ευρώ ανά 100 χλμ. Η τιμή εκκίνησης των 16.500 ευρώ είναι σίγουρα ένα σημαντικό κίνητρο δεδομένων των ανέσεων που προσφέρει. Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε πως θα το αποκτήσετε με πρόγραμμα άτοκης χρηματοδότησης.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις