Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
198
σχόλια
Συγκρίνουμε στα 11 βήματα το Nissan Qashqai με το VW Tiguan

Συγκρίνουμε στα 11 βήματα το Nissan Qashqai με το VW Tiguan

Διαβάστηκε από 52059 αναγνώστες - 11/10/2023

Το εντελώς νέο Nissan Qashqai , που είναι διαθέσιμο πλέον με δελεαστική τιμή από 24.990 ευρώ, οργανώνει full επίθεση στο VW Tiguan, που είναι στο τέλος της εμπορικής του καριέρας. Συγκρίνουμε τις βασικές εκδόσεις των 2 οικογενειακών SUV σε 11 κρίσιμους τομείς για να δούμε τελικά ποιο αξίζει τα λεφτά του.

Αποφασίσαμε να φέρουμε σε αντιπαράθεση τον προπομπό των οικογενειακών SUV, το Nissan Qashqai με έναν δυνατό «παίχτη» των οικογενειακών SUV, το VW Tiguan. To ιαπωνικό μοντέλο συνεχίζει με την ολοκαίνουργια 3η του γενιά στην οποία έχει δοθεί premium προσανατολισμός, ενώ το Tiguan βρίσκεται στη δύση της 2ης γενιάς του. Σε αυτή τη σύγκριση θα πάρουμε τις βασικές εκδόσεις των δύο μοντέλων, τόσο απλό πλευράς κινητήρα, όσο και εξοπλισμού με το Qashqai να προσφέρεται σε μια άκρως δελεαστική τιμή «από», η οποία είναι 24.990 ευρώ στην εξοπλιστική έκδοση Elite.

Η βασική, από πλευράς κινητήρα, έκδοση βενζίνης του VW Tiguan είναι η προσθιοκίνητη 1,5 TSI με τους 130 ίππους. Συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο και προσφέρεται μόνο στην έκδοση Life με τιμή 30.900 ευρώ.
Το Nissan Qashqai, παρά τις ελλείψεις στον εξοπλισμό άνεσης, ξεκινάει με γκολ από τα αποδυτήρια! Ας δούμε ποιο θα είναι το τελικό το «σκορ».

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε

  • Chris Vaitsopoul Vaitsopoulos

    για ποια αξιοπιστία μιλάς σε καινούργια αυτοκίνητα; Είχα το πρώτο tiguan και στα 77.000χλμ μου άλλαξαν δύο φορές κινητήρα καινούργιο. Πήρα μετά το qashqai σε πετρέλαιο και στις 150.000χλμ έκοψε στρόφαλο. Άστε βραστα.

    Προβολή περισσότερων σχολίων