Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Top 3 Μίνι μέχρι 10.000 ευρώ

Διαβάστηκε από 6691 αναγνώστες - 31/1/2019

Η κατηγορία των μίνι θα μπορούσε εύκολα να μετονομαστεί σε, έξυπνη επιλογή. Σας παρουσιάζουμε τρία μοντέλα της κατηγορίας που δεν τους λείπει τίποτα και μπορούν να γίνουν δικά σας με κάτω από 10.000 ευρώ. Ευέλικτα, όμορφα και πάνω από όλα οικονομικά.

Η κατηγορία των μίνι είναι η αντιβίωση για την πόλη. Είναι πραγματικά ευέλικτα, μπορούν να κάνουν αναστροφή σε λιγότερο από 2 λωρίδες, ενώ θα προσπεράσουν και πολλά βενζινάδικα. Όταν μάλιστα η τιμή απόκτησης τους δεν ξεπερνά καν τις 10.000 ευρώ, μετατρέπονται στην πιο οικονομική επιλογή.

Toyota Aygo από 9.920 ευρώ. Μία σταθερή αξία που δεν ξεχνάει το στυλ, απογειώνει την πρακτικότητα και διατηρεί πεισματικά την αξία του στα ύψη. Ένα μοντέλο που ακόμα και μεταχειρισμένο πιάνει το 70% της αξίας του.

Hyundai i10 από 10.090 ευρώ. Οικονομικό ως αγορά, οικονομικό στη χρήση, οικονομικό στη συντήρηση. Αποτελεί ίσως το μόνο μίνι στην αγορά που είναι σε θέση να φιλοξενήσει ακόμα και 5 άτομα. 

VW UP! από 9.990 ευρώ. Εντυπωσιακά εύκολο στην καθημερινότητα, έχει το δικό του στυλ και δεν ξεχνά τις γερμανικές του καταβολές. Αποτελεί μία εγγυημένη επιλογή για όσους θέλουν πρακτικότητα και λιτότητα, χωρίς ψιλά γράμματα. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις