Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

TEST ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ: BMW Σειρά 3 diesel

Διαβάστηκε από 17483 αναγνώστες - 10/5/2019

BMW 3, 7ετίας, και diesel κινητήρα.. Σαν κελεπούρι δεν ακούγεται, για αγορά μεσαίου οικογενειακού? Είναι όμως? Εμείς εξετάζουμε αν αξίζει η αγορά του..

Όταν ακούμε Γερμανικό αυτοκίνητο, ο νους μας σίγουρα θα πάει στην 3άρα BMW και όχι άδικα.. Κάθε Έλληνας ονειρεύτηκε (πάρα πολλοί απέκτησαν κιόλας) μία από αυτές, όποια γενιά και αν αγάπησε ο καθένας μας.. Έχει όλα όσα έχουν κάνει δημοφιλή τα Γερμανικά αυτοκίνητα, κορυφαία ποιότητα, οδική συμπεριφορά και αντοχή στο χρόνο. Είναι όμως μια καλή επιλογή για αγορά μεταχειρισμένου? Σε ποιά κατάσταση βρίσκετε μια BMW σειρά 3, με 7 χρόνια χρήσης στην πλάτη της?
Πλέον δεν έχει την απλησίαστη τιμή που είχε ως καινούργιο, και μπορεί κάποιος να την επιλέξει αντί ενός καινούργιου μικρομεσαίου. 



Η 6η γενιά της 3άρας κυκλοφορεί ανάμεσα μας από το 2012 και έχει αγαπηθεί ιδιαιτέρως από το αγοραστικό κοινό τόσο στην Ευρώπη όσο και στην χώρα μας. Η κωδική ονομασία F30 αφορά την sedan και η F31την station wagon εκδοχή της που εξετάζουμε στο τεστ. Οι εκδόσεις με τους πετρελαιοκινητήρες πούλησαν αρκετά καλύτερα σε σχέση με τους βενζινοκινητήρες. Ο βασικός κινητήρας της 316d είναι 2 λίτρων και απόδοσης 116 ίππων, ενώ υπάρχει και 6κύλινδρο μοτέρ στην 335 απόδοσης 313 ίππων.

 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις