Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Best Value for Money αυτοκίνητο το Seat Arona

Διαβάστηκε από 5314 αναγνώστες - 6/6/2018

Τι χρειάζεται ένα αυτοκίνητο για να γίνει η πρώτη επιλογή των εν δυνάμει αγοραστών; Πόσο εύκολο είναι να συνδυάσεις επιδόσεις, εξοπλισμό και τιμή για να ξεχωρίσεις;

Πώς μπορείς να βγάλεις νικητή σε μία τόσο δύσκολη κατηγορία όπως η Value for money  αφού κάθε αυτοκίνητο έχει διαφορετικό χαρακτήρα και στόχο; Για να το πετύχουμε λοιπόν, βάλαμε από την μία μεριά της ζυγαριάς την τιμή και από την άλλη τον εξοπλισμό αλλά και την «αξία» του αυτοκινήτου. Από την τελική τριάδα, στον υψηλότερο σκαλί ανεβαίνει το Seat Arona που δείχνει να έχει το πληρέστερο πακέτο.

Το Seat Arona ήρθε και έβαλε φωτιά στην hot κατηγορία των SUV. Με 16.500 ευρώ το κάνεις δικό σου στην βασική έκδοση, η οποία μόνο βασική δεν είναι. Υπερπλήρες, με όλα τα τεχνολογικά συστήματα ακόμα και με ζάντες αλουμινίου, εξοπλίζεται με ένα σύγχρονο μηχανικό turbo σύνολο 1.000 κ.εκ. και 115 ίππων. Θέλετε ακόμα πιο δελεαστικό πακέτο διατηρώντας τον ίδιο μοναδικό εξοπλισμό; Υπάρχει η έκδοση των 95 ίππων με τιμή εκκίνησης τα 14.900 ευρώ. Δύσκολο να βρείτε αυτοκίνητο της κατηγορίας του που να δίνει τόσα πολλά, ζητώντας όσα ένα μικρό!































 
Δείτε ακόμα ποια είναι τα αυτοκίνητα της χρονιάς σε ακόμα 8 επιμέρους κατηγορίες.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις