Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
3 φωτογραφίες »

Με έως 225 ίππους το νέο DS 4

5/2/2021

Η DS Automobiles συνεχίζει την εξέλιξή της. Μετά τα DS 7 CROSSBACK, DS 3 CROSSBACK και DS 9, το DS 4 είναι το τέταρτο μοντέλο της γκάμας και εισάγει μια νέα γενιά avant-garde σχεδίασης.

Μια κερδοφόρα Μάρκα με διαρκώς αυξανόμενο μερίδιο αγοράς στην παγκόσμια αγορά, παρά την άνευ προηγουμένου κατάσταση σε παγκόσμιο επίπεδο με την εξάπλωση της πανδημίας, η DS Automobiles επιταχύνει την πρόοδό της με την παρουσίαση του DS 4. Το νέο μοντέλο είναι βασισμένο στην πλέον αξιόπιστη και εξελιγμένη πλατφόρμα EMP2, με την αρχιτεκτονική της να προσανατολίζεται στον τομέα τη ς ηλεκτροκίνησης. Η νέα πρόταση στην κατηγορία των Premium C μοντέλων προβάλλει την προηγμένη τεχνολογία για να κερδίσει νέους θαυμαστές. Το DS 4 έχει αξιοσημείωτες αναλογίες. Με πλάτος 1,83 μέτρα και μεγάλους τροχούς 720 χιλιοστών (με ζάντες αλουμινίου έως 20 ιντσών), μήκος που θεμελιώνει τις συμπαγείς διαστάσεις των 4,40 μέτρων και ύψος 1,47 μέτρα, η σιλουέτα είναι εντυπωσιακή και ως παρουσία στο δρόμο γίνεται πραγματικά επιβλητική.

Το εμπρόσθιο τμήμα χαρακτηρίζεται από μια νέα φωτεινή υπογραφή. Οι πολύ λεπτοί προβολείς διαθέτουν το σύστημα DS MATRIX LED VISION που συνδυάζει matrix και κατευθυντικό φωτισμό. Συμπληρώνονται με φώτα ημέρας που αποτελούνται από δύο γραμμές LED και στις δύο πλευρές (98 LED συνολικά). Τα DS WINGS συνδέουν τους προβολείς με τη μάσκα. Ανάλογα με την έκδοση, αυτό αποτελείται από δύο μέρη με μοτίβα - διαμάντια, σε διαφορετικά μεγέθη, που ξεχωρίζουν στην τρισδιάστατη μάσκα. Πάνω από αυτή, το μακρύ καπό κάνει τη σιλουέτα να φαίνεται ακόμα πιο δυναμική.



Με βάση μια σημαντική εξέλιξη της πλατφόρμας EMP2 με 70% νέα ή αποκλειστικά εξαρτήματα, το DS 4 προσφέρει υβριδική τεχνολογία plug-in από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του (με 225 ίππους και δυνατότητα κίνησης με μηδενικούς ρύπους στην αμιγώς ηλεκτρική λειτουργία για περισσότερα από 50 χιλιόμετρα στον συνδυασμένο κύκλο WLTP). Το νέο σύστημα ψυχαγωγίας, αλλά και τα συστήματα υποστήριξης οδηγού που δεν έχουν ακόμη παρουσιαστεί στην κατηγορία των Premium C, μαζί με ένα καινοτόμο σύστημα προβολής πληροφοριών κάνουν το DS 4 να ξεχωρίζει.

Η χαρισματική αρθρωτή πλατφόρμα επιτρέπει στο μοντέλο να φιλοξενεί διαφορετικά είδη κινητήρα. Η νέα εκδοχή της πλατφόρμας EMP2 εξελίχθηκε ειδικά για το DS 4 και έχει επιτρέψει τη βελτίωση πολλών χρήσιμων χαρακτηριστικών, προσφέροντας ταυτόχρονα στο σχεδιασμό μια νέα ελευθερία έκφρασης που δίνει ένα ξεχωριστό σχήμα με πρωτοφανείς αναλογίες για τα δεδομένα της κατηγορίας.

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις