Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Νέα κάθετη μονάδα Renault & Dacia στο Χαλάνδρι

6/11/2019

Φαντασμαγορικό event για την Automotivo Α.Ε.Β.Ε. καθώς παράλληλα με την έναρξη των πωλήσεων του All-new 5άστερου Renault Clio, πραγματοποίησε τα επίσημα εγκαίνια της νέας πολυτελούς κάθετης μονάδας της στο Χαλάνδρι.

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε η ένταξη της Automotivo Α.Ε.Β.Ε στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Διανομέων και Επισκευαστών Renault & Dacia. Η υπογραφή της νέας συμφωνίας δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί σε καταλληλότερη περίοδο, καθώς έλαβε χώρα παράλληλα με την έναρξη των πωλήσεων του ολοκαίνουργιου Renault Clio, οδηγώντας του υπεύθυνους στην δημιουργία ενός εντυπωσιακού διήμερου event.


Πολλοί συνεργάτες και επίτιμοι προσκεκλημένοι έδωσαν το παρών στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη νέα κάθετη μονάδα επί της Λεωφόρου Κηφισίας 278 στην περιοχή του Χαλανδρίου. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ευχηθούν στον ίδιο τον πρόεδρο της εταιρίας κ.Θωμά Τρομπούκη και τους συνεργάτες του καλή επιτυχία, αλλά και να επεξεργαστούν σχολαστικά το νέο 5άστερο Renault Clio.


Στα αριστερά ο κος.Θωμάς Τρομπούκης πρόεδρος της Automotivo A.E.B.E. και στα δεξιά ο κος. Βασίλης Θεοχαράκης Πρόεδρος και Δ. Σύμβουλος της Teoren Motors Α.Ε.


Από αριστερά: κος. Σπύρος Σάκκας (Γενικός Διευθυντής Automotivo Α.Ε.Β.Ε.), Γιώργος Τσαλίκης (τραγουδιστής), κος.Θωμάς Τρομπούκης πρόεδρος της Automotivo A.E.B.E.


Ανάμεσα σε πολλές σημαντικές παρουσίες που τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους όπως καλλιτέχνες και ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, ξεχώρισαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος και Δ. Σύμβουλος της Teoren Motors Α.Ε. κος.Βασίλης Θεοχαράκης όπως και η Αντιπρόεδρος και Αναπληρώτρια Δ. Σύμβουλος της εταιρίας κα.Ντένη Θεοχαράκη.


Κατά τη διάρκεια του διήμερου event, τα φώτα έπεσαν πάνω στο νέο και εντυπωσιακό Renault Clio το οποίο μας συστήνει μέχρι και την αυτόνομη πλευρά του, ενώ πλέον είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις