Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

    Εκατομμυρίων... συνέχεια

    Διαβάστηκε από 21428 αναγνώστες - 15/1/2020

    Ralph Lauren

    Ο πασίγνωστος ιδιοκτήτης της μεγάλης φίρμας ρούχων, δεν θα μπορούσε να έχει γούστο μόνο στα ρούχα. Έτσι λοιπόν έχει δώσει αρκετές συνεντεύξεις στις οποίες μιλάει με περηφάνια για την τεράστια συλλογική από συλλεκτικές Ferrari. Ναι, δεν έχει μία ή δύο, αλλά δεκάδες συλλεκτικές Ferrari που ξεπερνούν τα πολλά εκατομμύρια ευρώ σε αξία έκαστη. Μερικά παραδείγματα είναι οι  250 LM, 250 GTO, Ferrari F40, Ferrari Enzo.

    Εμίρης του Μπαχρέιν Khadil Abdul Rahim

    Ναι αυτή η φωτογραφία που απολαμβάνεται, είναι μέσα από το προσωπικό του γκαράζ. Η αμύθητη περιουσία του εμίρη περιλαμβάνει απίστευτα αυτοκίνητα μοναδικής σπανιότητας, την ώρα που όπως έχει γραφτεί, διαθέτει μία πολυμελή ομάδα, υπεύθυνη για την καθημερινή συντήρηση  τους. Με μία ματιά μπορούμε να ξεχωρίσουμε Ferrari, McLaren, Bugatti, Koenigsegg, Porsche και.
     
    Manny Khoshbin

    Ιρανός μετανάστης στην Αμερική που εργάστηκε ως μεσίτης και έφτασε στο σημείο να ζει το αμερικάνικο όνειρο περισσότερο από τον καθένα. Ο Khoshbin δεν κρύβει την αγάπη του για τα πιο ακριβά supercars του κόσμου και το αποδεικνύει αρκετά συχνά με φωτογραφίες από το γκαράζ του, στο οποίο δεσπόζουν μερικές Chiron, Mansory Veyron, Regular Veyron, McLaren P1, Mercedes-McLaren SLR, McLaren Senn και πολλά, πολλά supercars ακόμη.
     
    Bruce Meyer

    Έχοντας ένα οικογενειακό μαγαζί που τους προσκόμιζε τα προς το ζην, το επιχειρηματικό δαιμόνιο του Bruce Meyer, έχτισε μία αυτοκρατορία. Πλέον η οικονομική του άνεση, του επιτρέπει να διατηρεί μία από τις πιο ακριβές και πλούσιες συλλογές κλασικών πανάκριβων αυτοκινήτων, ενώ ο ίδιος έχει δημιουργήσει και στελεχώσει το αυτοκινητιστικό μουσείο της Καλιφόρνια.
     

    Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει