Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

    Θέσεις 5 έως 1

    Διαβάστηκε από 37450 αναγνώστες - 8/11/2019

    5. Lada Riva: 19 εκατομμύρια πωλήσεις
    To Lada Riva γνωστό και ως Lada Nova πρωτοεμφανίστηκε στην Σοβιετική ένωση το 1980. Η δομή του όμως είναι αρκετά παλαιότερη. Το μικρό Lada είναι βασισμένο στο Fiat 124 το οποίο πρωτοεμφανίστηκε το 1966. Εκατομμύρια από αυτά τα μικρά sedan παράχθηκαν ενώ μπορεί η παραγωγή τους να σταμάτησε στην Ρωσία η Αίγυπτος εξακολουθεί να τα προτιμά.



    4. VW Beetle: 24,5 εκατομμύρια πωλήσεις
    Αγαπάμε Σκαραβαίο.. Από ιδέα ενός δικτάτορα κατάφερε να γίνει ένα σύμβολο ελευθερίας. Η παραγωγή του ξεκίνησε το 1938 μετά από εντολή του Χίτλερ. Μέχρι σήμερα το ξακουστό beetle είχε καταφέρει να κατακτήσει 24,5 εκατομμύρια καρδιές παγκοσμίως.



    3. VW Golf: 30 εκατομμύρια πωλήσεις
    Είτε Golf, είτε Rabbit (όπως ονομαζόταν στην Αμερική) αποτελεί το απόλυτο best seller της Volkswagen. Τι κι αν ο «Σκαραβαίος» κυκλοφόρησε 36 χρόνια νωρίτερα; Το VW Golf πούλησε περισσότερα από 30 εκατομμύρια αυτοκίνητα από το 1974 που πρωτοεμφανίστηκε και κατακτά μέχρι στιγμής το «χάλκινο» μετάλλιο στις πωλήσεις όλων των εποχών.



    2. Ford F-150: 40 εκατομμύρια πωλήσεις
    Το πρώτο Ford F-150 πρωτοσυστήθηκε το 1948 και πουλήθηκε σαν το Ford Bonus Built αν και οι πρώτες εκδόσεις δεν ήταν ιδιαίτερα σταθερές εντούτοις η Ford φρόντισε για τη βελτίωση της ποιότητας του οχήματος μέσα στις γενιές καταφέρνοντας να πουλήσει περισσότερα από 40 εκατομμύρια μοντέλα τις τελευταίες 6 δεκαετίες καθιστώντας τη Ford τη βασίλισσα των pick-ups.



    1. Toyota Corolla: 44 εκατομμύρια μοντέλα
    Πρωτομπήκε στη ζωή μας το 1966 και 8 χρόνια μετά, το 1974 ήταν το πιο πολυαγορασμένο αυτοκίνητο στον κόσμο. Το Corolla ήταν και είναι η ναυαρχίδα της Toyota, καταφέρνοντας να ξεπεράσει τα 44 εκατομμύρια παγκοσμίως. H νέα έκδοσή του, ετοιμάζεται να συνεχίσει τις υψηλές πτήσεις και ποιος ξέρει, ίσως γίνει το πρώτο αμάξι που θα σπάσει το φράγμα των 50 εκατομμυρίων.

    Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει