Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
2,6 ευρώ/λτ. έπιασε η βενζίνη στην Ελλάδα!

2,6 ευρώ/λτ. έπιασε η βενζίνη στην Ελλάδα!

12/5/2022

Σε τρενάκι του τρόμου φαίνεται να έχουν εξελιχθεί οι τιμές των καυσίμων στην Ελλάδα, οι οποίες φαίνεται να συνεχίζουν την ξέφρενη πορεία τους με σπασμένα φρένα, ξεπερνώντας ακόμα και τα 2,6 ευρώ το λίτρο σε νησιωτική περιοχή της χώρας μας.

Χωρίς τέλος

Το ράλι των καυσίμων συνεχίζει την εκτροχιασμένη πορεία του, προκαλώντας άγχος ακόμα και στη σκέψη του ανεφοδιασμού. Όπως σε παγκόσμιο επίπεδο, έτσι και στη χώρα μας η ενεργειακή κρίση καλά κρατεί με τα καύσιμα πλέον να αποτελούν είδος πολυτελείας! Πιο συγκεκριμένα, αν συγκρίνουμε τις περσινές τιμές στην αντίστοιχη χρονική περίοδο θα παρατηρήσουμε ακραία αύξηση.  

Πάνω από 3 ευρώ το λίτρο θα φτάσει η βενζίνη

Η πρόεδρος της ΕΚΠΟΙΖΩ, Παναγιώτα Καλαποθαράκου, «κρούει τον κώδωνα» φωνάζοντας πως η τιμή του λίτρου της 95αρας βενζίνης σύντομα θα ξεπεράσει τα 3 ευρώ, κάτι το οποίο  επιβεβαιώνουν κι οι σημερινές τιμές.

2,619 ευρώ στην Πάτμο

Στις 11/5 η βενζίνη ξεπέρασε τα 2,60 ευρώ το λίτρο, αγγίζοντας για την ακρίβεια το πρωτάκουστο 2,619 ευρώ στην Πάτμο. Πέρα από το όμορφο νησί των Νότιων Σποράδων, ακολούθησαν κι άλλες περιοχές της χώρας μας με το Ηράκλειο της Κρήτης να κυμαίνεται στα 2,379 ευρώ το λίτρο, 2,433 στην Κέρκυρα και 2,45 στις Σέρρες. Από την άλλη, η Νίσυρος βρέθηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου στις τιμές του diesel με 2,29 ευρώ το λίτρο, μολονότι οι Σέρρες και Κέρκυρα δεν έμειναν αρκετά πίσω με 2,25 ευρώ και 2,089 ευρώ αντίστοιχα.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις