Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
2 φωτογραφίες »

500X και 500L συγχωνεύονται σε 500XL

26/5/2020

Σχεδόν βέβαιη φαίνεται να είναι η συγχώνευση των Fiat 500X και 500L σε ένα μοντέλο. Δείτε τις πληροφορίες που έχουμε για το νέο Fiat 500XL.

Είναι σχεδόν επίσημο, πως η Fiat έχει στόχο να αντικατασταστήσει και παράλληλα να παντρέψει τα 500X και 500L,  δημιουργώντας ένα μοντέλο που θα ενώνει τις χάρες τους.

Τα χείλη που μετέφεραν αυτή την είδηση είναι του επικεφαλή της Fiat, Olivier François ο οποίος μιλώντας στην ιστοσελίδα Auto Express υποστήριξε πιθανότατα θα υπάρξει ένα μόνο μοντέλο «500XL», αντί για δύο διαφορετικά αυτοκίνητα. «Σκεφτόμαστε ότι ίσως μία μείξη των Χ και L είναι ο σωστός δρόμος. Αλλά δεν είναι για το εγγύς μέλλον - και όταν λέω κοντά, εννοώ όχι μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους», ήταν τα ακριβή λόγια του François.
 


Έτσι όπως όλα δείχνουν, είτε αυτό ονομαστεί Fiat 500 XL είτε κάπως αλλιώς η απόφαση της μάρκας είναι δεδομένη. Μάλιστα έχουν ήδη διαρρεύσει οι πρώτες πληροφορίες που αναφέρουν πως το νέο μοντέλο θα πάρει πολλά βασικά στοιχεία δόμησης από το νέο αμιγώς ηλεκτρικό Fiat 500.  
 
Τα ανεξάρτητα σχέδια που δημοσίευσε το βρετανικό Μέσο για το 500 XL παρουσιάζουν ένα αυτοκίνητο το οποίο παραμένει πιο κοντά στο 500Χ που αριθμητικά έχει καλύτερες πωλήσεις απ' ότι το 500 L. Σαφώς και το μεταξόνιο του θα είναι πιο μακρύ σε σχέση με το ηλεκτρικό 500, όπως και το πακέτο μπαταρίας για να προσφέρει με τη σειρά του μεγαλύτερη αυτονομία.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις