Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

BMW Σειρά 1 M135i 306PS

Διαβάστηκε από 44898 αναγνώστες - 18/6/2019

Οι Βαυαροί προχώρησαν σε αλλαγές.. Η 3η γενιά της Σειράς 1 της BMW είναι πλέον προσθιοκίνητη. Εμείς καθίσαμε ήδη μέσα σε αυτό το αυτοκίνητο και σας μεταφέρουμε πόσος χώρος προέκυψε πραγματικά από αυτήν την αλλαγή.

Η Bayern δεν είναι φέτος ο μοναδικός λόγος για να πανηγυρίζει η πόλη του Μονάχου. Αλλωστε, η ποδοσφαιρική ομάδα της πόλης δεν κατακτά για πρώτη της φορά το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Γερμανίας. Ποια είναι η δεύτερη αφορμή? Η νέα Σειρά 1 της BMW, η οποία εμφανίστηκε χωρίς καμία... επικάλυψη, δίνοντας έτσι στους φίλους της εταιρείας τη δυνατότητα να ξεσπάσουν (και πάλι) σε πανηγυρισμούς.



Το μικρομεσαίο μοντέλο χρησιμοποιεί πλέον μία ολοκαίνουργια τεχνολογική βάση, η οποία προέρχεται από τη Mini. Με άλλα λόγια, χρησιμοποιούνται πλέον μικροί κινητήρες, τοποθετημένοι εγκάρσια, ενώ η κίνηση μεταδίδεται στον μπροστινό, και όχι στον πίσω άξονα. Έτσι, ό,τι αποτελεί αφορμή για γκρίνια από την πλευρά των φανατικών φίλων της BMW, κάνει τους οικογενειάρχες και τα μέλη των οικογενειών τους να χαίρονται.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις