Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Alfa Romeo MiTo: Στα σκαριά η επόμενη ηλεκτρική γενιά

Alfa Romeo MiTo: Στα σκαριά η επόμενη ηλεκτρική γενιά

Διαβάστηκε από 34533 αναγνώστες - 5/7/2022

Η Alfa Romeo ετοιμάζει να φέρει στις αγορές τη νέα γενιά της MiTo, που σε αντίθεση με όσα γνωρίζαμε μέχρι στιγμής θα είναι ηλεκτρικό μοντέλο.

Ο ηλεκτρικός διάδοχος της MiTo

Η μιλανέζικη φίρμα σύμφωνα με τις φήμες, φαίνεται πως εξελίσσει τον διάδοχο της MiTo ο οποίος θα είναι και ηλεκτρικός, όπως ορίζει η νέα τάση στην αυτοκινητοβιομηχανία.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ηλεκτροκινητήρας δανεισμένος από Peugeot e-208 & Opel Corsa-e

Η Alfa Romeo ετοιμάζει να κυκλοφορήσει ένα νέο μικρό αυτοκίνητο πόλης, το οποίο θα ενταχθεί στη βάση της γκάμας της αλλά σε αντίθεση με όσα ξέραμε, ο διάδοχος θα αφήσει πίσω τους κινητήρες εσωτερικής καύσης και θα είναι αμιγώς ηλεκτρικός. Το πιο πιθανό σενάριο είναι ότι θα δανειστεί το ηλεκτρικό κινητήριο σύνολο από τα «αδελφά» πλέον Peugeot e-208 και Corsa-e, το οποίο αποδίδει 136 ίππους.

«Τα ηλεκτρικά compact αυτοκίνητα είναι το επόμενο βήμα»

Ο Damien Dally, επικεφαλής της Alfa Romeo σχολίασε σχετικά με την παραπάνω είδηση: «H μάρκα έχει ιστορία στην πώληση compact σπορ αυτοκινήτων όπως η Alfasud. Είναι μια κατηγορία που σημειώνει υψηλές πωλήσεις. Η MiTo ήταν τρίθυρο αλλά εάν ήταν 5θυρο, η αγορά στην οποία θα απευθυνόταν θα ήταν μεγαλύτερη. Τα ηλεκτρικά compact αυτοκίνητα είναι το επόμενο βήμα».

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε