Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Σε ανάκληση περίπου ενός εκατομμυρίου μονάδων των Prius και C-HR Hybrid προχώρησε η Toyota.

Ανάκληση 1.03 εκατ. Prius και C-HR

7/9/2018

Σε ανάκληση περίπου ενός εκατομμυρίου μονάδων των Prius και C-HR Hybrid προχώρησε η Toyota.

Περίπου 1.03 εκατομμύρια αυτοκίνητα τα οποία αφορούν τα C-HR και Prius ανακάλεσε η Toyota, καθώς υπάρχει κίνδυνος πυρκαγιάς που θα προέλθει από το υβριδικό συστήματα.
 
Τα εν λόγω μοντέλα κατασκευάστηκαν από τον Ιούνιο του 2015 έως τον Μάιο του 2018 με ένα μεγάλο αριθμό των αυτοκινήτων να βρίσκονται στις ΗΠΑ (περίπου 200.000) αλλά και στην Ιαπωνία (περίπου 500.000), ενώ κάποια από αυτά βρίσκονται στην Ευρώπη.

Διαβάστε περισσότερα στο autoagora.gr
 
Η Toyota δηλώνει ότι δεν έχουν προκύψει τραυματισμοί εξαιτίας του σφάλματος, το οποίο αφορά την πλεξούδα καλωδίωσης της υβριδικής μονάδας. Σύμφωνα με την ιαπωνική φίρμα είναι πιθανό με τη φθορά που θα προέλθει με την πάροδο του χρόνου και αν η πλεξούδα δεν διαθέτει τη σωστή προστασία (μόνωση) να προκαλέσει βραχυκύκλωμα αν έρθει σε επαφή με το προστατευτικό κάλυμμα της υβριδικής μονάδας, ελλοχεύοντας ο κίνδυνος  να εξελιχθεί σε πυρκαγιά.

Τα κορυφαία αυτοκίνητα με ένα κλικ εντελώς δωρεάν στις οθόνες σας
 
Η Toyota εξήγησε ότι τα ανακληθέντα αυτοκίνητα θα επιθεωρούνται από τους αντιπροσώπους και σε περίπτωση που εντοπίζεται βλάβη τότε θα αντικαθίσταται όλο το εξάρτημα με το σωστό χωρίς επιπλέον κόστος.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις