Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
5 φωτογραφίες »

Ανανεωμένη έκδοση SEAT Ateca

16/6/2020

Η βιομηχανία της Seat παρουσίασε και επίσημα την ανανεωμένη έκδοση του Ateca, με νέο πακέτο τεχνολογιών, αλλά και ολοκαίνουργο κινητήρα diesel. Δείτε τώρα όλα τα χαρακτηριστικά του ανανεωμένου Seat Ateca.

Την ανανεωμένη έκδοση του Ateca κυκλοφόρησε η Seat, με αρκετές ουσιαστικές αλλαγές στο μοντέλο της. Στόχος ήταν ο εμπλουτισμός του πακέτου τεχνολογιών του μοντέλου αλλά και η προσθήκη μιας νέας επιλογής στους diesel κινητήρες.



Εξωτερικά δεν θα βρεις και μεγάλες διαφορές με την τελευταία έκδοση, με μοναδικό καινούργιο χαρακτηριστικό το πλήθος αλουμινένιων διακοσμητικών που συνδυάζονται με μαύρες λεπτομέρειες τόσο στα χαμηλά τμήματα των προφυλακτήρων, όσο και στο πλαϊνό μέρος. Το ανανεωμένο Seat Ateca είναι διαθέσιμο με 14 διαφορετικά σχέδια τροχών μεγέθους από 16 έως 19 ιντσών, και 10 χρώματα αμαξώματος
 
Στο εσωτερικό, το ανανεωμένο C-SUV χρησιμοποιεί το τελευταίο ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25 ιντσών που συμπληρώνεται από το αναβαθμισμένο σύστημα ψυχαγωγίας της SEAT διαστάσεων 8,25 ή 9,2 ιντσών. Παράλληλα μπορείς να επιλέξεις θερμαινόμενο τιμόνι, όπως και ένα θερμαινόμενο παρμπρίζ με τεχνολογία «Climacoat» για να ξεπαγώσει το παρμπρίζ σε 2-3 λεπτά.


 
Κάτω από το καπό μπορεί να τοποθετηθεί 1,0 λίτρου υπερτροφοδοτούμενος 3κύλινδρος κινητήρας των 110 ίππων, ο 4κύλινδρος 1,5 λίτρων που προσφέρει 150 ίππους και ο 2λιτρος TSI (190 PS). Ως επιπρόσθετη επιλογή υπάρχει πλέον και ο 2λιτρο TDI. Το εν λόγω μοτέρ έρχεται σε δύο ιπποδυνάμεις. Είτε με 115 άλογα και χειροκίνητο κιβώτιο, είτε με 150 ίππους, όπου εκτός από το χειροκίνητο κιβώτιο, μπορεί να εξοπλιστεί με αυτόματο διπλού συμπλέκτη και 4κίνηση.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις