Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το εμπορικό λανσάρισμα του ανανεωμένου Ford Edge στην Ευρώπη ξεκίνησε.

Το ανανεωμένο SUV σύμφωνα με την εταιρεία έρχεται στην «γηραιά ήπειρο» όντας «πιο αναβαθμισμένο τεχνολογικά από ποτέ».

Θα προσφερθεί σε τρεις εκδόσεις Titanium, ST-Line και Vignale.

Το SUV της Ford έρχεται έχοντας κάτω από το καπό τον νέο biturbo 2.0 λίτρων EcoBlue πετρελαιοκινητήρα, ο οποίος προσφέρει 238 ίππους.

Ανανεωμένο Ford Edge: Έφτασε στην Ευρώπη

28/11/2018

Το εμπορικό λανσάρισμα του ανανεωμένου Ford Edge στην Ευρώπη ξεκίνησε, λίγο διάστημα μετά το επίσημο ντεμπούτο το στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Το ανανεωμένο SUV σύμφωνα με την εταιρεία έρχεται στην «γηραιά ήπειρο» όντας «πιο αναβαθμισμένο τεχνολογικά από ποτέ», ενώ θα προσφερθεί σε τρεις εκδόσεις Titanium, ST-Line και Vignale.
 
Το SUV της Ford έρχεται έχοντας κάτω από το καπό τον νέο biturbo 2.0 λίτρων EcoBlue πετρελαιοκινητήρα, ο οποίος προσφέρει 238 ίππους και συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο οκτώ ταχυτήτων, ενώ για αυτούς που δεν χρειάζονται τόση ισχύ υπάρχουν διαθέσιμες και άλλες δύο εκδόσεις του 2λιτρου EcoBlue με 150 και 190 άλογα. Οι δύο τελευταίες επιλογές συνδυάζονται με χειροκίνητο κιβώτιο έξι ταχυτήτων, ενώ και οι τρεις είναι εξοπλισμένες με τετρακίνηση.

Από κει και πέρα να πούμε πως στο εσωτερικό οι οδηγοί θα βρουν ένα πλήρως διαμορφωμένο τρισδιάστατο συγκρότημα οργάνων, ενώ στον προαιρετικό εξοπλισμό διαθέσιμος είναι ένας ασύρματος φορτιστής για smartphone και ένα νέο ηχοσύστημα B & O PLAY που έχει σχεδιαστεί ειδικά για το Edge.  
 
Η έκδοση ST-Line, στο εξωτερικό μέρος είναι διαφορετική λόγω του πλέγματος που υπάρχει στη μάσκα, των επιπλέον χρωματικών επιλογών που προσφέρει, αλλά και των τροχών 20 ιντσών, ενώ στο εσωτερικό το Edge κερδίζει μεταξύ άλλων πεντάλ αλουμινίου και διάτρητα καθίσματα Miko-Dinamica. 
 
Τέλος το Edge Vignale συνεχίζει να διαδραματίζει τον ρόλο του, ως το πιο πολυτελές της σειράς,  φέροντας μεταξύ άλλων κάποια νέα στοιχεία στο styling προεξέχουσας της γρίλιας «Vignale», 20άρες ζάντες, ενώ στο εσωτερικό η δερμάτινη ταπετσαρία καλύπτει τα καθίσματα, το ταμπλό, το υποβραχιόνιο και τον χώρο αποθήκευσης στην κεντρική κονσόλα.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις