Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
2 φωτογραφίες »

Ανανεωμένο Hyundai Santa Fe

Διαβάστηκε από 5032 αναγνώστες - 1/6/2020

Η Κορεατική βιομηχανία της Hyundai, ετοιμάζει την παρουσίαση του νέου Santa Fe, που θα κυκλοφορήσει και επίσημα τον Σεπτέμβριο. Ας δούμε μαζί τις αλλαγές του επερχόμενου μοντέλου, που αλλάζει ριζικά την σχεδίαση του.

Πέρασαν 2 χρόνια από την κυκλοφορία του τελευταίου μοντέλου Santa Fe της Hyundai, και η Κορεατική βιομηχανία, εργάζεται πυρετωδώς για την ανανέωση του. Η επίσημη κυκλοφορία του έχει προγραμματιστεί για τον Σεπτέμβριο, όμως ήδη κυκλοφορούν πληροφορίες για την ανανεωμένη έκδοση του.

Το νέο Hyundai Santa Fe θα βασιστεί στην πλατφόρμα του Sonata, που θα επιφέρουν σημαντικές βελτιώσεις στην απόδοση, το χειρισμό και την ασφάλεια του νέου SUV, ενώ η χρήση αυτής της αρχιτεκτονικής θα εφοδιάσει και με υβριδικά και plug-in υβριδικά κινητήρια σύνολα.  



Η νέα του σχεδίαση έχει μεγάλες αλλαγές στον πρόβολο, με τα LED φωτιστικά σώματα ημέρας, που σχηματίζουν το γράμμα «Τ» αλλά και τη μεγάλη γρίλια που προσφέρει πιο δυναμικό profile. H Hyundai λέει ότι περισσότερες πληροφορίες για το SUV θα αποκαλυφθούν τις επόμενες εβδομάδες και πως στην Ευρώπη, το ανανεωμένο Santa Fe θα είναι διαθέσιμο από τον Σεπτέμβριο.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις