Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
5 φωτογραφίες »

Ανανέωση για την 5θυρη έκδοση του MINI

24/2/2021

Με «φρέσκιες» σχεδιαστικές πινελιές και ιδιαίτερη έμφαση στην πρακτικότητα, η βρετανική εταιρεία παρουσιάζει την ανανεωμένη εκδοχή του 5θυρου Mini. Η διαθεσιμότητά του ξεκινά από τον ερχόμενο Μάρτιο.

Με ελαφρώς ανασχεδιασμένη εξωτερική εμφάνιση και με εσωτερικό ανώτερης ποιότητας έρχεται πλέον η 5θυρη εκδοχή του νέου MINI. Το νέο μοντέλο προσφέρει όλες τις αρετές ενός μικρού αυτοκινήτου της Βρετανικής πολυτελούς μάρκας, ενώ ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στην άνεση και την πρακτικότητα. Ενδεικτικά, το μεταξόνιο είναι κατά 72 χλστ. μακρύτερο από του 3θυρου MINI και το αυξημένο μήκος του αμαξώματος στα 160 χλστ. κάνει όλη τη διαφορά.

Εξωτερικά, πλέον συναντάμε LED φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω από τον βασικό εξοπλισμό, ενώ στο πίσω μέρος διατηρείται το γνωστό μοτίβο της βρετανικής σημαίας. Στο ανανεωμένο μοντέλο, ο προφυλακτήρας είναι βαμμένος στο χρώμα του αμαξώματος



Στο εσωτερικό υπάρχουν πλέον τρία ανεξάρτητα καθίσματα, ενώ ο όγκος του χώρου αποσκευών μπορεί να αυξηθεί με την αναδίπλωση των στάνταρ διαιρούμενων (60: 40) πλατών των πίσω καθισμάτων, με αποτέλεσμα να κυμαίνεται από τα 278 μέχρι τα 941 λίτρα, ανάλογα με τις απαιτήσεις. Εννοείται πως στην κεντρική κονσόλα υπάρχει η οθόνη αφής των 8,8 ιντσών (στάνταρ), ενώ στον προαιρετικό εξοπλισμό συναντάμε για πρώτη φορά θερμαινόμενο τιμόνι.

Συνολικά, περισσότερα από 500.000 5θυρα MINI έχουν ήδη πωληθεί σε όλο τον κόσμο, ενώ μόνο το 2020 πάνω από 56.000 φίλοι της μάρκας επέλεξαν το συγκεκριμένο μοντέλο. Το λανσάρισμα της νέας έκδοσης του 5υρου MINI θα ξεκινήσει το Μάρτιο του 2021.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις