Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Στα μηχανικά σύνολα, το ανανεωμένο i20 θα διατίθεται με μια επιλογή βενζίνης και μια diesel.

Στο πίσω μέρος, η μεγάλη αλλαγή είναι ότι η πινακίδα κυκλοφορίας μεταφέρθηκε από τον προφυλακτήρα στην θύρα του πορτ-μπαγκάζ.

Στα μηχανικά σύνολα, το ανανεωμένο i20 θα διατίθεται με μια επιλογή βενζίνης και μια diesel.

Το μοντέλο δεν έχει υποστεί μεγάλες διαφοροποιήσεις.

Ανανέωση για το i20

7/2/2018

Η Hyundai παρουσίασε το ανανεωμένο i20 στην Αuto Expo της Ινδίας για την τοπική αγορά. Ποιες είναι αλλαγές;

To νέο Ηyundai i20 παρουσιάστηκε στην Έκθεση Αυτοκινήτου Αuto Expo 2018 της Ινδίας για την τοπική αγορά με τις εκτιμήσεις να αναφέρουν ότι σύντομα θα ακολουθήσει και η παρουσίαση του στην Ευρώπη.

Όσον αφορά στην εμφάνιση, το μάτι πέφτει αμέσως στον πρόβολο και την γνωστή επιβλητική γρίλια της μάρκας που κάνει πλέον πιο εμφανή την παρουσία της ενώ υπάρχουν και κάποιες μικρότερης σημασίας διαφοροποιήσεις στα φωτιστικά σώματα και την σχεδίαση στους μικρούς προβολείς που βρίσκονται χαμηλά στον προφυλακτήρα. Στο πίσω μέρος, η μεγάλη αλλαγή είναι ότι η πινακίδα κυκλοφορίας μεταφέρθηκε από τον προφυλακτήρα στην θύρα του πορτ-μπαγκάζ.

Περνώντας στον εσωτερικό διάκοσμο, το μοντέλο δεν έχει υποστεί μεγάλες διαφοροποιήσεις σε σχέση με τον προκάτοχο του καθώς οι μόνες αλλαγές περιορίζονται σε κάποιες επιπλέον επιλογές στο τιμόνι και την λίγο μεγαλύτερη οθόνη της κεντρικής κονσόλας.

Στα μηχανικά σύνολα, το ανανεωμένο i20 θα διατίθεται με μια επιλογή βενζίνης και μια diesel. To βενζινοκίνητο μοτέρ είναι χωρητικότητας 1.200 κυβικών εκατοστών και απόδοσης 84 ίππων σε συνεργασία με 5τάχυτο κιβώτιο, ενώ στο diesel προσφέρεται ένα 1.400άρι μοτέρ απόδοσης 90 ίππων με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο.

Θα έρθει απαράλλαχτο στην Ευρώπη;

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις