Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ανανέωση και για το VW Tiguan Allspace fl

6/5/2021

Την ανανεωμένη έκδοση του Volkswagen Tiguan Allspace θα παρουσιάσει και επίσημα η Γερμανική βιομηχανία, την επόμενη εβδομάδα και εμείς σου παρουσιάζουμε τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει ήδη για το νέο μοντέλο.

Η ώρα έφτασε και για το ανανεωμένο VW Tiguan Allspace, μετά και την fl έκδοση που παρουσιάστηκε πέρσι για το «μικρότερο αδελφάκι» του, το περασμένο καλοκαίρι. Το Tiguan Allspace fl θα είναι εφοδιασμένο με μία πλήρως ανακαινισμένη καμπίνα και πολλά συστήματα ασφαλείας

Το νέο μοντέλο διαθέτει τα ίδια φωτιστικά σώματα που έχει και το πενταθέσιο Tiguan με πολύ μεγαλύτερο μήκος (22 εκατοστά), νέο τιμόνι πολλαπλών χρήσεων, επανασχεδιασμένη κεντρική κονσόλα που φιλοξενεί την οθόνη αφής του νέου συστήματος ψυχαγωγίας και ενημέρωσης MIB3, και νέο ψηφιακό πίνακα οργάνων 8 ιντσών.
 
Το ανανεωμένο VW Tiguan Allspace fl θα είναι εξοπλισμένο με τη νέα σουίτα ασφαλείας «Travel Assist», που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει προσαρμοζόμενο cruise control με σύστημα stop-and-go, αλλά και σύστημα lane-keep assist.

Η επίσημη παρουσίαση του ανανεωμένου Tiguan Allspace θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαΐου.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις