Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
2 φωτογραφίες »

Αποκάλυψη του νέου Volkswagen Taigo

21/5/2021

Το νέο Volkswagen Taigo, έκανε τις πρώτες δοκιμές του χωρίς ίχνος καμουφλάζ, λίγο πριν το νέο μικρο coupe SUV, παρουσιαστεί και επίσημα στην Ευρωπαϊκή αγορά.

Μερικούς μήνες πριν σας είχαμε αποκαλύψει τις προθέσεις της VW, να λανσάρει στην Ευρώπη, την Ευρωπαϊκή εκδοχή του Nivus, με το όνομα Taigo. To Nivus ήδη έχει ξεκινήσει την εμπορική του καριέρα στην αγορά της Νοτίου Αμερικής, και τώρα είχε έρθει η σειρά να μπει σε Ευρωπαϊκό καλούπι. 

Η ώρα της επίσημης παρουσίασης του δεν αργεί, αφού το νέο μοντέλο θα κάνει το ντεμπούτο του αυτό το καλοκαίρι και θα κυκλοφορήσει στις αγορές στα τέλη του 2021. To νέο VW Taigo, εμφανίστηκε να πραγματοποιεί τελικές δοκιμές εξέλιξης χωρίς καθόλου καμουφλάζ, με το νέο μοντέλο να δείχνει ικανό να αποκτήσει το δικό του κοινό στην Ήπειρο μας. 



Το νέο Taigo διαθέτει προβολείς LED,αλλά και μια λεπτή LED μπάρα στην μάσκα του μοντέλου. Το ίδιο συμβαίνει και στο πίσω μέρος όπου τα LED φωτιστικά σώματα, ενώνονται μέσω μίας λεπτής μπάρας. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η καμπίνα του Taigo θα είναι πλήρως ψηφιακή και πως πλήθος συστημάτων υποστήριξης οδηγού και με την τελευταία τεχνολογία συνδεσιμότητας. 

Μέχρι στιγμής δεν έχουν διαρρεύσει οι κινητήρες που θα είναι διαθέσιμο το νέο VW Taigo, όμως να αναφέρουμε πως στη Λατινική Αμερική εξοπλίζεται με τον 1.000άρη τρικύλινδρο TSI των 116 ίππων, και αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων που μεταδίδει την κίνηση στον εμπρόσθιο άξονα.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις